THE SWEET (UK) ZAHRAJÍ V OSTRAVĚ!

THE SWEET NA TICKETPORTAL.CZ
Legendární britská kapela The Sweet
zahraje 18. října 2017
v ostravské Multifunkční aule GONG,
v rámci turné
"The Last Encore Tour 2017".


18.10.2017 (St) / Open 19:00 / Start 20:00
Multifunkční aula GONG, Ruská, Ostrava - Vítkovice
VSTUPENKY THE SWEET - THE LAST ENCORE TOUR 2017



Zpočátku představitelé glamrocku, v současnosti vyznavači hard rocku a heavy metalu si pro fanoušky připravili novou hudební show, s níž zavítají i do České republiky.
Kapela The Sweet vznikla počátkem roku 1968 pod tehdejším názvem Sweetshop. Založil ji zpěvák Brian Connolly, bubeník Mick Tucker, baskytarista Steve Priest a kytarista Frank Torpey. První vystoupení absolvovali v únoru 1968. V roce 1970 nahradil své dva předešlé kytaristy Andy Scott a název souboru se zkrátil na Sweet. "Sladká" čtveřice začala zároveň spolupracovat s dvojicí "hitotepců" - Nicky Chinnem a Mike Chapmanem. Zprvu čtyřka nahrávala bubblegumové hity jako například popěvek Funny Funny, později dvojice Chinn & Chapman začala skládat poněkud rockovější skladby, což se vyplatilo u největšího glamrockového hitu Blockbuster. Sweet patří mezi nejdůležitější kapely glam-rocku a mezi jedny z nejúspěšnějších kapel 70. let 20. století vůbec.

Multifunkční aula GONG v Dolních Vítkovicích, kde Sweet vystoupí, pojme téměř 1585 diváků a nabízí jedinečné prostorové řešení, špičkový zvuk a audiovizuální techniku. Sál má bezbariérový přístup, parkoviště je zdarma.


Neváhejte! Zvýhodněné startovací ceny platí jen do 31. května 2017!
Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:

slevy NE / bezbariérový přístup ANO / zvláštní sektor pro vozíčkáře, držitele průkazu ZTP/P a doprovod ZTP/P (jedna osoba) ANO, vstupenka do sektoru ZTP/P-DISABLED platí pro dvě osoby - vozíčkář či držitel průkazu ZTP/P a jedna osoba jako doprovod

-TH-

Top