Trvalky Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře budou oslavovat v O2 areně - 50 let spolu

Zcela ojedinělá rodinná show nazvaná Trvalky Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře se odehraje letos 28. října. Fenomenální autorská dvojice se poprvé představí v O2 areně, a oslaví tak se svými malými i velkými fanoušky už 50 let své spolupráce.

"S písněmi je to jako s rostlinami. Když naši fanoušci rozhodli, že některé z nich budou trvalky, chceme jim to oplatit a uspořádat pro ně velký koncert, kde ty písně zazní. Sejdou se zde rodiče, které je ještě znají, a jejich děti, které je už znají", řekl k tomu Zdeněk Svěrák.

Jaroslav Uhlíř ho doplnil: "Odolné kořínky zapustily a ozdobou záhonu se staly takové trvalky jako Dělání, Když se zamiluje kůň nebo třeba Barbora píše z tábora. Je jich na třicet."

Koncert bude průřezem půlstoleté éry společného skládání písniček. Ty známe mimo jiné z mnoha půvabných celovečerních filmů, jako jsou Ať žijí duchové, Tři veteráni, Lotrando a Zubejda, Tři bratři, ale i z Cimrmana či úspěšných televizních filmů a pořadů jako Princové jsou na draka nebo Hodina zpěvu.

Trvalky bude moderovat Bára Poláková a Pavel Liška. Netradiční podobu dětského představení dodá rodinnému představení také tzv. Svěrákova louka určená pro malé, leč smělé držitele vstupenek s dětskou slevou do 140 cm. Louka bude umístěna na ploše arény před podiem a bude sloužit pouze dětem jako prostor pro tancování.

Show se koná v sobotu 28. října v 17 hodin. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal a stojí od 590 korun. Dětské slevy do 140 cm platí pro kategorie vstupenek na ploše.

Top