KABÁT - TURNÉ 2017

Kapela Kabát vyráží po čtyřech letech v průběhu měsíců října a listopadu roku 2017 na halové Turné. Vstupenky se začnou prodávat, kromě posledního koncertu v pražské O2 areně, v pondělí 5.12.2016 v 9:00 hod v síti Ticketportal. Turné má s ohledem na svůj technický rozsah neuvěřitelných devatenáct koncertů.

V rámci turné jsou naplánovány i dva koncerty na Slovensku. Tam by konkrétně měla být show k vidění ve Steel Aréně v Košicích a pro Kabát premiérově v Bratislavě na stadionu Ondreja Nepelu. Je to asi jediný novodobý velký stadion, kde Kabát ještě nevystupoval!

Přibyla i nová města, jako Chomutov, Třinec nebo Znojmo, kde sice opticky kapacity na tak velké koncerty nejsou, ale Kabát by rád tuto svou show přivezl i do těchto „menších“ měst. Byť to z pohledu pořadatele ekonomicky nejsou atraktivní místa, nechce se kapela omezit jen velká, relativně „tutová“ krajská města, ale chce přivézt koncerty co nejblíže ke svým fanouškům.

Kromě jasných hitů, které kapela „naskládala“ za dobu své existence, bude v play listu asi nejvíce rezonovat tvorba z posledního řadového alba DO PEKLA/DO NEBE. Kabát se vrací ke svému oblíbenému uspořádání koncertu doprostřed hal. Show by měla být interaktivní, a oproti předchozím koncertům uprostřed nabízí pro fanoušky tohoto „modelu“ novinku. Je to stání přímo u pódia, v samotném srdci scény. Zde bude kapela tzv. téměř na dosah.

Top