CD box Michala Prokopa pokřtí Michal Ambrož

CD box Michala Prokopa pokřtí Michal Ambrož

Michal Prokop připravuje na 21. prosince tradiční vánoční koncert v pražském Foru Karlín. Role kmotra jeho nově vydaného cd boxu Už je to napořád 2000 - 2012, se ujme Michal Ambrož. Pořadatelé také oznámili, že uvolňují do prodeje nevyzvednuté rezervace k sezení, které byly platné do konce listopadu. Vstupenky jsou v předprodeji sítě Ticketportal.cz.

Letošní vánoční koncert Michala Prokopa a Framus Five bude obohacen nejen o Karlovarský symfonický orchestr v čele s dirigentem Janem Kučerou, ale také o hosta Michala Ambrože, který se zároveň stane kmotrem nově vydaného cd boxu Už je to napořád 2000 - 2012.

„Všichni hosté, kteří se na mých vánočních koncertech objevují, mívají svůj blok. Většinou se také snažíme zazpívat něco dohromady, a tak by to mělo být i s Michalem,“ říká letošní jubilant.

 Sečteno, podtrženo - 21. 12. ve Foru Karlín budou hned dvě premiéry. Vůbec poprvé si spolu zahrají Michal Prokop a Michal Ambrož a v pražské premiéře zazní epická skladba Město ER s Karlovarským symfonickým orchestrem, kterou si k sedmdesátým narozeninám nadělil v živém nastudování Michal Prokop v létě tohoto roku.

Skladbu “Město Er” mohli vůbec poprvé naživo slyšet diváci v létě na festivalu Krásný Ztráty - Live 70, který byl uspořádán u příležitosti životního jubilea Michala Prokopa.

A dobrá zpráva přichází také pro fandy, kteří si chtějí koncert vychutnat v sedě. Pořadatelé uvolňují do prodeje místa, na které nebyla uplatněna rezervace do konce listopadu. Je to tak poslední možnost koupit lístek na nyní již téměř vyprodaný koncert.  

www.michalprokop.cz
www.unitedislands.cz

Top