European Fighting Challenge (EuroFC) se bude konat 11. února v pražské O2 areně

European Fighting Challenge (EuroFC) přináší vzrušující akci plnou adrenalinu, která se bude konat 11. února v pražské O2 areně.

Zažijte večer plný smíšených bojových umění (MMA) spolu s nejlepšími bojovníky z České republiky a předními bojovníky z celé Evropy a světa, kteří vystoupí v Praze během této monumentální události.

MMA je nejvíce vzrušující a nejrychleji se rozvíjejícím sportem na světě. Má vysoce kvalifikované profesionální sportovce v různých druzích bojových umění, včetně boxu, kickboxu, brazilského Jiu Jitsu, Muay Thai, džuda a mnoha dalších kategorií, soutěžících proti sobě.

EuroFC bylo zahájeno v říjnu a je jedinečnou událostí roku kombinující zábavu a bojová umění během úžasné noci. 11. února Praha zažije jednu z největších událostí MMA, kterou kdy mohla zažít. Je to událost, kterou si nemůžete nechat ujít.

Noc plná soubojů se neomezuje jen na ty, kteří mají zájem o bojová umění. Lidé ze všech společenských vrstev mohou navštívit tento jedinečný večer zábavy, která je opravdu jediná svého druhu.

Top