PARKWAY DRIVE V PRAZE JIŽ 29. BŘEZNA! FORUM KARLÍN

Parkway Drive 2017 na ticketportal.cz
PARKWAY DRIVE - Unbreakable Tour Europe 2017
read more in English

29.3.2017 20:00 (St)
Forum Karlín, Pernerova 676/51, Praha 8
VSTUPENKY PARKWAY DRIVE 2017

PARKWAY DRIVE
-
ASKING ALEXANDRIA - STICK TO YOUR GUNS
Parkway Drive přijedou zahrát českému publiku s dosud největší produkcí a halovou show bohatou na světla i pyro efekty. Vedle dříve ohlášených Asking Alexandria si Parkway Drive k sobě nově přizvali ještě jednoho, neméně atraktivního hosta, americkou formaci Stick To Your Guns!



STICK TO YOUR GUNS
se zformovali v Kalifornii v roce 2003 kolem Jesse Barnetta a jen o rok později už slavila první úspěch s EP nahrávkou Compassion Without Compromise. Vydání debutového alba For What It's Worth zastihlo skupinu ještě na studiích a turné tak muselo počkat, až  členové kapely školy dokončí. V roce 2008 byli Stick To Your Guns poprvé přizváni na vyhlášené Warped Tour, na kterém propagovali novinku z toho roku - desku Comes From The Heart. Do prestižní prodejní hitparády Billboard 200 se však zapsali "až" o dva roky později s třetím studiovým albem The Hope Division a svoji první hudební cenu (Independent Music Award) získali za "nejlepší hardcore/metal album" roku 2012 za desku Diamond. Zatím posledním zářezem v jejich diskografii je nahrávka Disobedient, kterou vydali v roce 2015.
Od premiéry na Warped Tour v roce 2007 se pod touto hlavičkou rozjeli po amerických koncertních pódiích již několikrát. Do Evropy, včetně Čech, je přivedla mj. i neméně vyhlášená šňůra Never Say Die Tour.

ASKING ALEXANDRIA
Stick To Your Guns večer 29. března 2017 ve Foru Karlín zahájí. Po nich převezme koncertní štafetu britská skupina Asking Alexandria, která se v srpnu letošního roku zastavila v Praze s novým albem The Black. V beznadějně vyprodaném Lucerna Baru se kapela českému publiku představila s novým zpěvákem Denisem Shaforostovem a stejně jako na desce i teď naživo dokázala, že jakkoliv může být odchod frontmana (notabene tak výrazné osobnosti jakou byl Danny Worsnop) těžký, rozhodně není nezvladatelný. A že pokud je i po tak důležité personální změně skupina schopna natočit tak výborné album, jakým je The Black, pak se nemusí o přízeň posluchačů či snad úbytek fanoušků bát.

PARKWAY DRIVE
Po Asking Alexandria už vezme pódium útokem hlavní hvězda večera - australští Parkway Drive, kteří svoji třináctiletou kariéru zdokumentovali na pěti studiových deskách, jednom minialbu, dvou DVD a dokonce v jedné knize, která mapuje dekádu jejich existence.
Všechna jejich poslední čtyři alba bodovala v prodejním žebříčku ARIA v první desítce, včetně zatím poslední nahravky Parkway Drive "Ire", která se vyhoupla až na první příčku.
Posledních dest let je kapela prakticky neustále na turné. V roce 2007 se stejně jako Stick To Your Guns prvně vydali na Warped Tour, které posléze absolvovali vícekrát a do Prahy je rovněž zavál putovní festival Never Say Die.

VSTUPENKY PARKWAY DRIVE 2017
Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!
Další info:
vstupenky na stání / slevy NE / bezbariérový přístup ANO / vstupenka ZTP/P-DISABLED je určena pouze pro držitele průkazu ZTP/P (doprovod za plnou cenu)

-TH-

Top