Superfinále florbalu 2017 - Jedinečná sportovní akce opět v O2 areně

Superfinále florbalu 2017
Jedinečná sportovní akce opět v O2 areně


Program 17. 4. 2017:

9:45 Finále Poháru středních škol – dívky
11:00 Finále Poháru středních škol – chlapci
13:00 Superfinále Extraligy žen
16:00 Superfinále Tipsport Superligy mužů

Superfinále 2017 v O2 areně – výjimečný sportovní svátek ve výborné atmosféře slibuje opět skvělou podívanou

Vyvrcholení nejvyšších soutěží mužů a žen jedním rozhodujícím zápasem mělo svoji premiéru v roce 2012 a v dubnu 2017 tak proběhne již 6. ročník této výjimečné sportovní akce. Superfinále se každý rok od svého uvedení těší většímu diváckému zájmu a pravidelně v posledních letech přitahuje zájem více než deseti tisíc florbalových fanoušků, kteří vytváří nezapomenutelnou atmosféru v kotli O2 areny.

Naposledy se v roce 2016 v Superfinále mužů i žen potkaly týmy 1. SC Vítkovice Oxdog a FAT PIPE FLORBAL CHODOV. Ze souboje žen vyšly lépe hráčky ostravského klubu, které získaly svůj již třetí titul v ženské nejvyšší soutěži. Superfinále mužů naopak ovládli hráči klubu z Jižního Města a mohli se tak před rekordním počtem 12 144 fanoušků radovat z premiérového titulu v historii klubu.

Šestý ročník Superfinále florbalu se uskuteční na Velikonoční pondělí, pro návštěvníky bude opět připraven bohatý doprovodný program zahrnující veletrh florbalových značek a mnoho dalšího. Nenechte si ujít další epizodu této jedinečné akce a přijďte zažít florbalové boje o titul v unikátní divácké atmosféře.

Informace o Superfinále florbalu 2017 naleznete na webových stránkách projektu www.ceskyflorbal.cz/superfinale. Jako hlavní zdroj novinek slouží facebookové stránky Českého florbalu, které Vám i letos budou přinášet reportáže z nejvyšších soutěží, ze zákulisí superligových týmů či z programu superfinálového dne společně s řadou soutěží a novinek.

Superfinále florbalu – Jeden zápas rozhodne!

Top