PARKWAY DRIVE - Unbreakable Tour Europe 2017

Parkway Drive 2017 na ticketportal.cz
PARKWAY DRIVE - Unbreakable Tour Europe 2017
read more in English

29.3.2017 20:00 (St)
Forum Karlín, Pernerova 676/51, Praha 8
VSTUPENKY PARKWAY DRIVE 2017

Parkway Drive přijedou zahrát českému publiku s dosud největší produkcí a halovou show bohatou na světla i pyro efekty. Tentokráte se vrací do Prahy s hostem Asking Alexandria.



PARKWAY DRIVE

Australská metalcorová parta Parkway Drive vznikla v roce 2003 a od té doby se drží v téměř konstantní sestavě. Má na kontě pět studiových desek, jedno minialbum, dvě DVD a dokonce i jednu knizu, která mapuje dekádu jejich existence.
Posledních deset let je kapela prakticky neustále na turné, v roce 2007 se prvně rozjela po Spojených státech pod hlavičkou prestižního Vans Warped Tour, o rok později si odbyla premiéru na neméně vyhlášeném putovním festivalu Never Say Die, se kterým se později zastavila také v Praze.

ASKING ALEXANDRIA
Poslední album o pět let mladší britské party Asking Alexandria je oproti Parkway Drive čerstvější. Nahrávka The Black vyšla letos na jaře a kapela už ji stihla osobně představit na turné včetně Prahy. V beznadějně vyprodaném Lucerna Baru se kapela českému publiku představila s novým zpěvákem Denisem Shaforostovem a stejně jako na desce i teď naživo dokázala, že jakkoliv může být odchod frontmana (notabene tak výrazné osobnosti jakou byl Danny Worsnop) těžký, rozhodně není nezvladatelný. A že pokud je i po tak důležité personální změně skupina schopna natočit tak výborné album, jakým je The Black, pak se nemusí o přízeň posluchačů či snad úbytek fanoušků bát.

Večer zahájí předskokan, jehož jméno bude zveřejněno záhy.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!

VSTUPENKY PARKWAY DRIVE 2017
Další info:
vstupenky na stání / slevy NE / bezbariérový přístup ANO / vstupenka ZTP/P-DISABLED je určena pouze pro držitele průkazu ZTP/P (doprovod za plnou cenu)

-TH-

Top