The Australian Pink Floyd Show

The Australian Pink Floyd Show
 'The Best Side Of The Moon’
5.3.2017 Tipsport Arena Praha

Nejslavnější tributní kapela The Australian Pink Floyd Show se vrací zpět do České republiky!

V pražské Tipsport areně představí dne 5.3.2016 svou novou velkolepou show  'The Best Side Of The Moon’, která připomene podle mnohých nejikoničtější rockové album všech dob Dark side of the moon a to již v tradičně hudebně i vizuálně dokonalém podání tohoto již kultovního australského projetku. Kromě kompletního hudebního setu této legendární desky zazní také ty největší věci ještě z ranné éry Syda Baretta, stejně jako nejslavnější hity z alb Meddle, Wish You Were Here, Animals, The Wall, The Final Cut, A Momentary Lapse of Reason či The Division Bell.

V návaznosti na letošní enormní úspěch v Evropě a ve Spojených státech TAPFS přiveze v roce 2017 opulentí laserovou a světelnou show, novou speciální video projekci s originální animací na vekoplošnou LED obrazovku s vysokým rozlišením, nebo tradiční “pinkfloydovské” nafukovací symboly jako např. gigantický růžový klokan, prase či učitel. To vše v doprovodu 10-ti členného ansámblu hrající skladby s precizností a maximálním důrazem na detail a zvuk, který je zdokonalován již po téměř 30 let.


The Australian Pink Floyd Show:

Na 4 miliony prodaných vstupenek po celém světě, či pozitivní kritika (mj. od The Times: “Zlatý standard” či Daily Mirror: “Králové žánru”), tvoří z TAPFS největší show svého druhu na světě. Tributní projekt TAPFS byl poprvé představen v australském Adelaide v roce 1988 a od té doby procestoval na 35 zemí po celém světě, zahrál na 50. narozeninách původního zpěváka, kytaristy a skladatele Pink Floyd Davida Gilmoura a dokonce byl dříve poctěn hostováním již zesnulého pianisty a skladately Pink Floyd Ricka Wrighta.

Svými živými vystoupeními interpertující hudbu Pink floyd s dokonalostí noty po notě tato uznánvaná tribute show ohromuje diváky po celém světě. Ve snaze reprodukovat  legendární kapelu a také přinést jejich nesmrtelnou hudbu k novému publiku, TAPFS využívají ohromné množství světel, laserové prvky, video animace, nejmodernější LED technologie a spoustu dalších speciálních efektů doprovázené nafukovacími postavičkami svých ikonických alb.

TAPFS spolupracoval mj. s hudebníky jako Guy Pratt, Durga McBroom a její sestrou Lorelei McBroom, které byli součástí turné Pink Floyd, stejně jako zvukový inženýr Colin Norfield, jenž pracoval s Pink Floyd na jejich turné ‘Division Bell’ a tak na sólových turné Davida Gilmoura.

TAPFS je často považován jako více než pouhý revival. The Australian Pink Floyd Show je první Pink Floyd tribute show, který dokázal tento koncept dostat z klubů do arén a stadionů po celém světe. Kapela má za sebou vyprodaná publika po celé Evropě, Velké Británii, Americe, Kanadě, Jižní Americe, Izraeli či Rusku.

S 26- ti letou historií, světově největší a nejlepší Pink Floyd tribute show opět přjíždí okouzlit svou globální fanouškovskou základnu.


POZOR! Předprodej vstupenek byl právě zahájen!
 
Více info na www.pragokoncert.com.

Top