Kouzelnická show NEKONEČNO SNŮ Michal Nesveda

NEKONEČNO SNŮ NA TICKETPORTAL.CZ
Unikátní kouzelnická one-man show
Divadlo na Vinohradech
náměstí Míru 7, Praha 2

Bližší info a vstupenky na NEKONEČNO SNŮ Michal Nesveda

Michal Nesveda NEKONEČNO SNŮ
Nekonečno snů je show postavená na britsko-americkém modelu předvádění kouzel. Takto vystavěná show nabízí spojení humoru, dramatu a kouzel ve formě vizuální a psychologické hry.
Představení má jednu dějovou linku, kterou jsou lidské sny. Nejen ty příjemné a hezké, ale také noční můry. Těšit se můžete například na to, že Michal každý večer jednomu z diváků splní jeho sen, a možná to budete právě Vy...



Ambiciózní představení, které můžete vidět ve velkém sále Divadla na Vinohradech, přináší jedinečnou kouzelnickou one-man show o snech, která vás zvedne ze židlí.
Samozřejmostí je nejmodernější světelný park, dokonalá filmová hudba nebo velkoplošná projekce, jež vás pomocí live kamer nechá nakouknout přímo pod ruce Michala Nesvedy, ale také vám představí předtočená videa, která doplňují děj představení, ve filmové kvalitě.
Poprvé v historii divadelních představení diváci na začátku uslyší nečekanou výzvu, která zní: "Hlavně si nevypínejte své mobilní telefony, klidně foťte a vše sdílejte na svých sociálních sítích."
Nenechte si ujít šanci uvěřit v nemožné!

Režie
Kateřina Pokorná
Hrají
Michal Nesveda
Voiceover
Jarmila Švehlová
Premiéra 2.10.2016

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
ZTP/P info

-TH-

Top