Nejpopulárnější cvičitel psů Cesar Millan přiveze poprvé do Čech svoji show

Je označován za geniálního znalce psí duše, který umí s důvěrou, respektem a láskou převychovat každého psa - agresivním počínaje a neurotickým konče. Jeho pomoc s výchovou svých domácích mazlíčků vyhledávají tisíce lidí, pracoval např. i se psem Oprah Winfrey, Marka Zuckerberga, Nicolase Cage nebo Scarlett Johansson.
Teď poprvé v rámci netrpělivě očekávaného evropského turné "Cesar Millan LIVE - Once Upon A Dog Tour 2017" zavítá Cesar Millan i do České republiky!
Svůj zábavně vzdělávací program představí tuzemskému publiku 5.března v O2 areně.
Vstupenky budou v prodeji od pondělí v síti Ticketportal.

Během večera se Cesar Millan podělí s diváky o řadu cenných zkušeností z jeho více než pětadvacetileté praxe se psy všech možných ras. Ukáže např. jak uvést nového pejska do domácnosti, jak na základě důvěry, respektu a lásky se psem navázat silný vztah, jak předcházet jeho neposlušnosti či jiným nežádoucím návykům i to, jak se vypořádat s odchodem čtyřnohého přítele.
Na psech, které nikdy dříve osobně neviděl, pak bude také demonstrovat jak zlobivé čtyřnohé miláčky naučit poslušnosti.
Celý program bude tlumočen do češtiny.

Cesar Millan (celým jménem César Millán Favela) se narodil v Mexiku. Vyrůstal v chudých poměrech na farmě, kde se však brzy projevil jeho mimořádný talent v "komunikaci" se zvířaty, především se psy. Už v Mexiku se mu proto začalo přezdívat "el perrero" neboli "zaříkávač psů". Ilegálně se dostal do Spojených států, kde jeho hvězdnou kariéru odstartovala "převýchova" psa Willa Smithe. Celosvětovou popularitu mu ale přinesl až pořad na televizní stanici National Geographic, který v dnešní době sleduje každý týden na 30 miliónů lidí ve více než stovce zemích světa a za který byl třikrát nominován na ceny Emmy. Jeho knihy jsou bestesellery a pravidelně obsazují první příčky prodejního žebříčku New York Times, jeho živé show plní arény a jsou zpravidla vyprodány během pár týdnů. Je držitelem nespočtu ocenění, provozuje psí psychologickou kliniku a díky "převýchově" zachránil život tisícovkám psů, kteří měli být pro svoji nezvladatelnou agresivní povahu utraceni.

Více na www.cesarsway.com

Top