Show "Máša a medvěd na ledě" se poprvé představí v O2 areně, a to hned dvakrát

Lední revue na motivy celosvětově populární animované pohádky "Máša a medvěd" se letos 17. prosince poprvé představí v pražské O2 areně. Pro velký zájem bylo přidáno druhé představení od 14 hodin.

Všichni fanoušci roztomilého, ale nezbedného děvčátka Máši a jejího oddaného ochránce medvěda Míši, se mohou těšit na výjimečný zážitek. Jeho zárukou jsou kromě samotné předlohy rovněž známí čeští umělci, kteří se na přípravě představení podíleli, například Lucie Bílá, Ondřej Soukup, Gabriela Osvaldová, Václav Noid Bárta, Michal Suchánek a Richard Genzer.

V loňském roce show Máša a medvěd na ledě zavítala do pěti českých a dvou slovenských měst, kde je dohromady navštívilo více než 55 tisíc diváků. Propracované představení pro celou rodinu je přehlídkou bruslařských, tanečních i akrobatických schopností účinkujících, výpravných kostýmů, originální chytlavé hudby a vtipných situací.

V uplynulém roce diváci nešetřili chválou a mnoho z nich si určitě s radostí návštěvu představení zopakuje. Proč? Posuďte sami z reakcí návštěvníků loňské show:

"Líbilo se mi úplně všechno, byli jsme nadšeni. Výkony bruslařů, akrobatů, výprava, kostýmy a hudba byly podle mého mého vkusu. Písničky si zpíváme dodnes." (Katka po představení v Praze.) "Představení bylo nádherné, dcera a my s ní jsme byli nadšeni. Krásné kostýmy, parádní písničky. Vše na jedničku s hvězdičkou!" (Darina po představení v Ostravě.)

Show je světovým unikátem, licenci na ni získala spolupořadatelská společnost Comunique přímo od producenta pohádky Máša a medvěd, studia Animaccord. Více informací o show je dostupných na oficiální stránce www.masamedved.cz a na facebooku produkční společnosti Comunique, kde si mimo jiné můžete podívat také na fotky a videa z představení.

Top