Fifty Fifty táhne, i když ještě v Česku nebylo! Lucie Bílá přidává druhý koncert

Lucie Bílá, stálice tuzemských hitparád, letos velkolepě slaví svoje padesátiny! Ještě předtím, než nakrojí v listopadu v pražské O2 areně svůj narozeninový dort, zajela se svojí show na sousední Slovensko. A tři vyprodané koncerty potvrdily, že Zlatá slavice je ve skvělé formě! Důkazem je i zmíněný listopadový pražský koncert, který se skvěle prodává a Lucie Bílá se proto rozhodla, že ještě jeden koncert v O2 areně přidá.

*****************************************************************
LUCIE BÍLÁ
Fifty Fifty
6. 11. 2016 19:00 O2 arena Praha
vstupenky v prodeji od 2. 5. 2016
*****************************************************************

"Hodně jsem slyšela o tom, že O2 arena je velké sousto. Takže jsem ráda, že se vstupenky dobře prodávají a můžu přidat další koncert. Ale strach jsem měla! Sice jsem se loni sama sebe uklidňovala, že je čas, že uvidím a nechám se překvapit, protože přece budu v O2 areně zpívat vůbec poprvé v kariéře… Ale pak jsem si odpověděla, že je mi teprve padesát, tedy vlastně loni to bylo čtyřicet devět, takže nějaký koncert navíc ještě přidám. Ale netušila jsem, že to bude tak brzy", usmívá se Lucie.

A má důvod, proč se smát, protože kromě zájmu fanoušků o pražská vystoupení jsou tu ještě tři úspěšné slovenské koncerty a hlavně ještě jeden velký bonus. A to kritiky velmi dobře přijímané album Hana, které všichni řadí k letošní tuzemské špičce. Album je více méně autorským počinem několika mladých tvůrců. A sázka na novou krev se podle kritiků Lucie vyplatila. Deska vznikala na Slovensku a pod hudbou jsou podepsáni především producent alba Martin "Maxo" Šrámek a zpěvačka Katarína Knechtová. Šrámek nahrávky oblékl do moderního popového hávu a skladby Hráze a Poprvé doplnil také silným anglickým vokálem. Anglicky navíc rapuje i Celeste Buckingham v bonusové písni Primadonna. Hana je podle kritiků skutečně milým překvapením. Dá-li posluchač Lucii Bílé šanci přesvědčit ho o svých kvalitách a nepřistoupí-li k desce s předsudky, čeká ho příjemný zážitek.

"Letošní rok se vyvíjí úžasně. Měla jsem z toho ze všeho strach, plánovali jsme jedno vystoupení v Bratislavě, ze kterého nakonec byly tři úžasné koncerty. Nemám na to co říct. Prostě fanouškům moc děkuju, jejich zájem a podpora byl pro mě úžasným dárkem k narozeninám. Moc doufám, že si koncerty užili stejně jako já. Bylo to neskutečné a všechny kolem mě to moc překvapilo", děkuje Lucie Bílá fanouškům.

Teď už se ale připravuje na pražský koncert, který se od toho slovenského bude výrazně odlišovat. "Na bratislavském zimním stadionu to byl velký cirkus, obrovské divadlo, víc než deset převleků, čtyři pódia, obrovská scéna, několik kapel, čtyřicet tanečníků, zvuk světových parametrů, bombastický světelný park. V pražské O2 areně to zase bude koncert s obrovskou kapelou a velkým sborem. Prostě úplně něco jiného. Obě záležitosti budou neopakovatelné", zve Zlatá slavice na další část oslav svých padesátin.

Top