YOUNG BUCK - koncert zrušen!

YOUNG BUCK IGNORUJE EVROPU A RUŠÍ TURNÉ
Young Buck, který měl naplánovaný koncert  na 27. 6. 2008 v Roxy v rámci projektu HIP HOP ALLSTARS  k nám nedorazí. Nenavštíví ani Amsterdam, Paříž, Zurich nebo Berlín kam měl původně namířeno.Tím se opět potvrdila naprostá neserióznost a nespolehlivost jižanských interpretů!
Bohužel, stali jsme se obětí boje mezi labelem GUNIT a Young Buckem, který  tento label opustil za ne zcela jasných okolností a právě tyto okolnosti také zřejmě vedly k tomu, že německá agentura, která původně měla potvrzené tour ještě s původním managementem GUNIT ztratila kontrolu nad dalším průběhem již domluveného tour a čekala až do posledního dne na to, že YB splní svoje závazky vůči labelu GUNIT. To se bohužel nestalo a německa agentura stojící za celým tour nás kontaktovala v pondělí odpoledne s tím, že YB odmítl potvrdit lety do Evropy a odkázal tuto agenturu na svého nového agenta, který následně prezentoval naprosto neakceptovatelné podmínky. Vzhledem k faktu, že YB již jednou i přes to, že měl předem zaplacený honorář ignoroval festival Hip Hop Fest 2007 na Slovensku / http://www.youtube.com/watch?v=EkgTepUiuFE / byli jsme zásadně proti tomu měnit již podepsanou smlouvu a domluvené podmínky. Ovšem ještě větší nedůvěru v nový management vnesl fakt, že YB má v ten den, kdy je jeho pražská show, vystoupit ve Washingtonu DC (viz přiložený vizuál plakátu) a o tomto koncertu neměl office GUNIT tušení!
Bohužel, jsme se museli velice rychle rozhodnout, co dál a i přes veškeré možné snahy německé agentury se nepovedlo interpreta přesvědčit k tomu, aby dostál svým závazkům!
Je nám velice líto událostí, které se staly v průběhu posledních pár měsíců, během kterých nás pokaždé zklamali interpreti zastupující jih států. Svědčí to zřejmě o naprosté ztrátě respektu vůči fanouškům a odosobnění se současných hip hop interpretů! Před pár týdny o tom semnou také rozmlouval znechucený Chuk D v backstage Malé sportovní haly na Výstavišti.
Samozřejmě se vstupenkou na YB pořád můžete do Retro Music Hall na páteční koncert Kontrafakt. Vstupenku si nechte a v pondělí ji můžete / nepoškozenou / vrátit v místě nákupu!
Děkujeme vám všem za zachování důvěry a děkujeme i našemu generálnímu partnerovi společnosti  Telefónica O2 Czech Republic, a.s. za podporu konceptu HHAS.  Pro další informace sledujte www.hiphopallstars.cz.

Daliboy
dalibor@xpublishing.cz

Top