ZMĚNA: AERODROME FESTIVAL SE PŘESOUVÁ DO TIPSPORT ARENY - vrací se pouze do 31.5.2016!

AERODROME FESTIVAL SE PŘESOUVÁ DO TIPSPORT ARENY

Třetí ročník Aerodrome festivalu se z produkčních důvodů přesouvá z PVA EXPO Letňany do holešovické Tipsport areny.

„Tipsport arena disponuje stejnou kapacitou, která byla vyhrazena pro venkovní variantu v Letňanech, kde bylo počítano s plochou pro 10 000 návštěvníků. Pohodlí diváků tak narušeno nebude. Naopak, přesunem do areny vzniká příznivcům festivalu možnost využít míst k sezení na tribunách a eliminuje se další případná nepřízeň počasí, která poznamenala předchozí ročník festivalu průtrží mračen při koncertě Metallicy.“ sdělil za pořádající agenturu NuCoast Patrik Svitek.

Vstupenky zůstávají v platnosti. K žádné změně v programu ani v časovém harmonogramu nedochází. Návštěvníci se mohou těšit na sedmihodinový hudební maratón, kdy si od 16 hodin budou na pódiu předávat štafetu Zebrahead, Bad Religion, Billy Talent, Bring Me The Horizon a Korn, kteří zakončí večer kolem 23.hodiny.

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Pokud by zákazníkovi změna místa nevyhovovala, je možné požádat o vrácení vstupného, ale pouze do 31.5.2016 (na pozdější žádosti nebudeme brát zřetel), a to dle následujících parametrů:

1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

vstupné vrací výhradně tentýž prodejce

2/ platba vstupenek po internetu – on-line nákup (platby kartou po internetu, platby prostřednictvím platební brány PayU, PaySec)

V případě elektronických vstupenek typu HOMEticket, lze tyto zaslat e-mailem, a sice formou žádosti na reklamace@ticketportal.cz.

V případě vstupenek vyzvednutých u prodejce, je nutné tyto vrátit centrální kanceláři na adrese Politických vězňů 15, 110 00, Praha 1 – osobně nebo zaslat poštou/musí být doručeny do 30.5.2016.

Vstupné bude vráceno do 14ti dnů od přijetí žádosti či doručení vstupenek, a sice pouze návratovou transakcí, tedy stejným způsobem, jakým bylo přijato, jak ukládá zákon.

Reklamační oddělení Ticketportal

Top