Marie Rottrová se vánočním koncertem poprvé představí v O2 areně

Letos v prosinci můžete slyšet naživo nezapomenutelné písně jako Řeka lásky, Měli jsme se potkat dřív, Lásko, voníš deštěm, Ten vůz už jel, Máma či Skořápky ořechů. O2 arena totiž vůbec poprvé přivítá Marii Rottrovou, jednu z nejhranějších českých zpěvaček.

*****************************************************************
MARIE ROTTROVÁ
úterý 20. 12. 2016 20:00 O2 arena Praha
vstupenky v prodeji od 26.2.2016

*****************************************************************

Vánoční překvapení přichystala na letošní 20. prosinec Marie Rottrová, která nejen své fanoušky zve na koncert do pražské O2 areny. „Je to vůbec poprvé, co se v největší české hale posluchačům představím. Trochu mě z toho mrazí v zádech, ale moc se těším, že všem připravíme krásný večer,“ říká interpretka, která v tuzemsku dlouhodobě patří k nejhranějším. Díky svému projevu, energii, barvě hlasu a eleganci patří k ikonám české hudby.

Půjde sice o koncert vánoční, ale zároveň jím Marie Rottrová oslaví své 75. narozeniny. "Proto určitě pozvu na koncert speciální hosty, ale teď ještě nebudu prozrazovat jaké. Chci si pro návštěvníky schovat nějaké překvapení", říká zpěvačka, která má ve svém repertoáru šest stovek písní. Na řadu těch NEJ se můžou návštěvníci těšit i v prosinci. Podle ní není jednoduché sestavit koncert z takového počtu písní. "Pokud jsem měla v životě to štěstí, že jsem nazpívala tolik oblíbených písniček, jako je Řeka lásky, Markétka, Lásko, voníš deštěm, Máma nebo Prstýnek, tak je prostě musím na takovém koncertě zpívat. Ale určitě zařadím i novější písničky, protože mám ráda všechny svoje písničky. Vždyť některé zpívám už čtyřicet let a přesto mě nepřestaly bavit", dodává.

Přitom je to necelých pěl let, co Lady Soul, jak se Marii Rottrové říká, ohlásila konec kariéry. Ale naštěstí brzy otočila. "Najednou jsem měla strašně chudý život. Původně jsem myslela, že to bude fajn, že v nejlepším se má přestat. Přesvědčovala jsem samu sebe, zatímco ostatní přesvědčovali mě, že to nevydržím. A měli pravdu. Najednou se můj život ochudil o něco úžasného", popisuje pocity, které jí vedly zpět na pódia. Chyběla jí energie z publika a spousta emocí a tak si řekla, že si zkusí zase trochu zazpívat. "Bylo to na podzim a to jsou dlouhé večery a co pořád dělat, když je v půl páté tma…", dodává s úsměvem.

Nejen, že se vrátila ke koncertování, ale dnes si hraje s myšlenkou na novou desku. "Pravda, trochu o tom přemýšlím a ujasňuji si, jak by měla vypadat, protože nechci vydat „jen“ posbírané písničky, ale chtěla bych něco víc. Uvidím, jestli se mi to podaří. Nějakou myšlenku mám, ale tu nebudu dopředu prozrazovat. Zatím je to tedy jen v mé hlavě", říká dále.

Marie Rottrová patří k nejoblíbenějším českým zpěvačkám. Vystupovala s kapelou Flamingo (Plameňáci) a nyní ji doprovází skupina Neřež. Mezi její nezapomenutelné písně patří Kůň bílý, Řeka lásky, Měli jsme se potkat dřív, To nic, Lásko, Markétka, Lásko, voníš deštěm, Střapatá nohatá, Skořápky ořechů, Ten vůz už jel a řada dalších.

Vstupenky v cenách od 490,- Kč jsou v prodeji v síti Ticketportal od 26.2.2016 od 8:00 hodin.

Top