AN EVENING WITH KING CRIMSON - ZBÝVÁ 100 VSTUPENEK!

AN EVENING WITH KING CRIMSON NA TICKETPORTAL.CZ read more in English

14.9.2016 20:00 (St)                    Forum Karlín, Pernerova 676/51, Praha 8                    VSTUPENKY

PRO OBROVSKÝ ZÁJEM BYLA DO PRODEJE UVOLNĚNA POSLEDNÍ SEDADLA NA GALERIÍCH
A NYNÍ ZBÝVÁ 100 VSTUPENEK!


KING RIMSON SE V RÁMCI SVÉHO REUNIONU ZASTAVÍ V PRAZE,
ZAHRAJÍ VŠAK JEN PRO OMEZENÝ POČET PŘÍZNIVCŮ!
Britská legenda King Crimson v čele s Robertem Frippem se vrací na koncertní pódia!

A v roce 2016, konkrétně 14. září se v plné síle a aktuální sedmičlenné sestavě
předvede tuzemskému publiku v pražském Foru Karlín.

King Crimson založil Robert Fripp v roce 1968 a jen o rok později už kapela vystupovala po boku Rolling Stones v Hyde Parku. Ačkoliv jsou nejčastěji označováni za průkopníky progresivního rocku, během jejich padesátileté kariéry jim tato "škatulka" byla mnohokrát příliš těsná. V průběhu let v jejich tvrobě dostal prostor vedle rocku i folk, jazz, metal či elektronická hudba.
Jejich progresivní přístup k hudbě inspiroval nespočet světových hudebních ikon (Dream Theater, Nirvana, Talking Heads aj.) a jejich debutové album In The Court Of The Crimson King je dodnes považováno za jedno z nejdůležitějších alb ve vývoji rockové hudby.
Vznik současného sedmičlenného dynamického tělesa, jehož rytmus udávají tři bubeníci, inicioval před dvěma lety kytarista, zakladatel a jediný stálý člen King Crimson - Robert Fripp, který tentokrát svedl dohromady - Jakka Jakszyka (zpěv, kytara, flétna), Tonyho Levina (baskytara), Mela Collinse (saxofon, flétna), Pata Mastelotta (bicí, perkuse), Gavina Harrisona (bicí) a Billa Rieflina (bicí, klávesy).
www.dgmlive.com
Pražský koncert pořádá NuCoast Productions.

Vstupenky můžete zakoupit a vytisknout též on-line - HOMEtickets!!
Další info:

slevy NE, bezbariérový přístup ANO, zvláštní prostor pro vozíčkáře a držitele průkazu ZTP/P na balkoně, vstupenka ZTP/P-DISABLED platí pro dvě osoby: vozíčkář či ZTP/P a 1 osoba jako doprovod.

-TH-

Top