LUCIE BÍLÁ poprvé v O2 areně!


LUCIE BÍLÁ poprvé v O2 areně!

O2 arena zažije v listopadu příštího roku další narozeninový koncert nejpopulárnější tuzemské zpěvačky. Tentokrát půjde o koncert mimořádný a výjimečný, protože oslavenkyní bude Lucie Bílá, která sfoukne na narozeninovém dortu těžko uvěřitelných 50 svíček!

*****************************************************************
LUCIE BÍLÁ
Fifty Fifty
sobota 5. 11. 2016 20:00 O2 arena Praha
vstupenky v prodeji od 7.12.2015
*****************************************************************

Půjde o vůbec první vystoupení "zlaté slavice" v největší tuzemské hale. Koncert má podtitul Fifty Fifty.

"O2 arena se mi v minulosti párkrát nabízela, ale já čekala na mimořádný okamžik - a ten právě přichází. Chci své kulaté narozeniny pořádně oslavit a pozvat co nejvíce fanoušků. Ať všichni slyší, že tu jsem a rovnou říkám, že ještě nějakou dobu tu budu… svých 50 let považuji za krásné uzavření první poloviny života a bez dlouhého zdržování hurá do druhé", říká s úsměvem Lucie Bílá, která byla hudební akademií oceněna titulem zpěvačka dvacetiletí a svými fanoušky koncem listopadu opět zvolena jako Zlatá slavice – tentokráte již po osmnácté.

Zpěvačka, která prodala více jak 4 miliony nosičů a pyšní se zároveň 15 tituly Zpěvačka roku v anketě "TýTý", se v příštím roce nejprve fanouškům představí v dubnu v Bratislavě při mega akci, kterou pod jménem "Showprogram" připravuje režisér Jeffo Minařík a se zhruba půlročním odstupem pak v O2 areně. "V Bratislavě chceme připravit obrovskou neopakovatelnou show, obrovské jeviště, techniku, světla a exkluzivní hosty, v Praze naopak půjde o velkolepý hudební zážitek za doprovodu symfonického orchestru, mé kapely, pianisty Petra Maláska a velkého pěveckého sboru", uvádí dále Lucie Bílá.

A na co se mají fanoušci těšit? "V Bratislavě to bude pastva pro oči a v Praze pro uši i srdce, proto mají oba koncerty podtitul Fifty Fifty. Ráda bych dala každému to, co má rád a taky to, co ode mne očekává. Oba koncerty, které nesou stejný název, budou po všech stránkách výjimečně i pro mě, nikdy jsem nic podobného nachystala a už teď se na to těším jak malá holka, bude to zážitek tak velký, že mě až mrzí, že mi bude padesát jen jednou", dodává se smíchem Lucie Bílá.

Vstupenky v cenách od 490,- Kč jsou v prodeji v síti Ticketportal od 7.12.2015 od 8:00 hodin.

Top