VÁNOČNÍ EVERGREEN - SESTAVU DOPLNÍ JIŘÍ SUCHÝ A JITKA MOLAVCOVÁ!

VÁNOČNÍ EVERGREEN NA TICKETPORTAL.CZVÁNOČNÍ EVERGREEN V LUCERNĚ
SESTAVU DOPLNÍ JIŘÍ SUCHÝ A JITKA MOLAVCOVÁ

13.12.2015 19:00 (Ne)
Palác Lucerna, Velký sál, Štěpánská 61, Praha 1VSTUPENKY

EVERGREEN TOUR 2015 POKRAČUJE
Yvetta SIMONOVÁ, Josef ZÍMA, Jiří SUCHÝ, Jitka MOLAVCOVÁ,
Karel KAHOVEC a George & Beatovens, RANGERS BAND, PATROLA ŠLAPETO

PŘIPRAVUJEME TURNÉ  2016
EVERGREEN TOUR - hity pro všechny generace!

"Simonová, Zíma, Pilarová. Lucernou prošly za jeden večer dějiny popu"
MF Dnes, 30.4.2015, Ondřej Bezr

Na jaře roku 2015 vznikla tradice hitového turné pro všechny generace, EVERGREEN TOUR.
V některých městech se diváci obávali délky koncertu (s přestávkou téměř čtyři hodiny), někde se šířila obava, že jde o turné pouze pro diváky důchodového věku, pro které je určena dechovka jejího nekorunovaného krále, Josefa Zímy.
Nic takové se nekonalo! Na koncertech zněly písně, které během let zlidověly, Josef Zíma tentokrát zapomněl na dechovku a společně se svými kolegy zazpívali ty největší hity, české popové historie.

"Evergreen Tour finišuje. Každý koncert odmění diváci ovacemi ve stoje"
Deník, 23.4.2015

Každý koncert jarního turné 2015 končil ovacemi ve stoje! V Pardubicích, Liberci, Praze, Brně, Zlíně, Ostravě, Plzni i Českých Budějovicích! Všude po závěrečné písničce Nebe na zemi, odměnili diváci umělce potleskem ve stoje!

Co kus, to hit! Festival Evergreen ovládl Pepíček Zíma
Deník, Hana Langrová, 4.4.2015

O tom, že během koncertu zaznělo na padesát hitů, se přesvědčil každý návštěvník koncertu. Jak psal ve své recenzi, jinak velmi přísný a obávaný kritik Ondřej Bezr:
"Bylo to jak z jiného světa. Jména a tváře, z nichž většinu člověk zná jen ze starých časopisů, ale písničky, které má až na pár výjimek usazené někde hluboko v povědomí. Ve velkém sále pražské Lucerny se ve středu 29. dubna zastavila Evergreen Tour 2015.
Protagonisté turné, tedy hlavní zpěváci, které doprovázel základní orchestr, případně jejich vlastní kapely, spočítali, že je jim dohromady neuvěřitelných 537 let.
Všichni tu větší, tu menší měrou psali dějiny české populární hudby 50. až 70. let, někteří dokonce stihli ještě její před-rock’n’rollové, tedy swingem odkojené období. Není divu, že jejich společný koncert byl chvílemi dojemný. Hrozící trapnost ale prakticky všichni s přehledem překryli šarmem, vtipem a vitalitou." (Ondřej Bezr, iDnes.cz, 30.4.2015)


Obrovský zájem médií i publika, vedl promotéra turné, vsunout do nabitých kalendářů umělců ještě jeden termín na speciální Vánoční Evergreen, který se uskuteční 13.12. 2015 v pražské Lucerně. Do pozměněné sestavy sólistů se povedlo získat i dvě legendy českého popu, pana Jiřího SUCHÉHO a paní Jitku MOLAVCOVOU!

Na koncertě s pozměněných repertoárem a přidáním písní s vánoční tématikou, vystoupí:
KAREL KAHOVEC s George & Beatovens,
kteří si připomínají v letošním roce hned dvě výročí:
40 let od založení George & beatovens a nedožité sedmdesáté narozeniny svého dlouholetého frontmana, Petra Nováka!
RANGERS BAND
jsou přímými pokračovateli Rangers (v některých dobách též Plavci). V této sestavě hráli Rangers až do smrti svého kapelníka Milana Dufka, kterého nahradil na postu zpěváka Mirek Čamaj. Rangers letos slaví 50. výročí vzniku, proto není pochyb, že i na koncertě zazní ty největší hity!
JIŘÍ SUCHÝ & JITKA MOLAVCOVÁ
Dalším účinkujícím je legenda české hudební a divadelní scény, jehož divadlem prošla většina českých zpěváků, skladatel, herec a zpěvák, Jiří Suchý, ke kterému již několik desítek let patří neodmyslitelně i Jitka Molavcová. O tom, že zaznějí největší hity Semaforu, není třeba zvlášť zdůrazňovat. A zřejmě dojde i na legendární vánoční song Purpura.
PATROLA ŠLAPETO
největší legenda mezi staropražskými kapelami rozezpívá publikum hity Karla Hašlera a zároveň pokřtí i své nové album Mým domovem ztichlá je putyka.
YVETTA SIMONOVÁ
s vizáží, kterou by jí mohla závidět leckterá o dvacet let mladší dáma, svým temperamentem opět rozbalí směs svých nejoblíbenějších hitů, dojde i na repertoár Beatles a nebude chybět ani nestárnoucí hit Je po dešti.
JOSEF ZÍMA
sice má po operaci kolen, ale při svém vystoupení nechává na všechno zapomenout a pěkně to roztočí i tanečně v mimo jiné, v rock´n´rollové Blues pro tebe, z autorské dílny Jiřího Suchého. Kdo by se obával, že nezazní Prstýnek, či Rozvívej se poupátko, bát se nemusí.
Evergreen tour, to jsou prostě hity pro všechny generace!

V současné době se již s předstihem připravují dvě turné pro rok 2016:
Evergreen tour 2016 - jarní slavnosti hudby pro všechny generace (březen, duben 2016)
Vánoční Evergreen 2016 (listopad, prosinec 2016)
Během listopadu budou zveřejněna jména vystupujících sólistů a místa konání koncertů. Někteří zpěváci z letošního turné již projevili zájem, vystoupit na některém z EVERGREEN TOUR v budoucnu, budou však doplněny dalšími interprety. V Čechách, ale i na Slovensku, je spousta zpěváků, kteří mají co říct svým fanouškům, mají plejádu hitů.
Ať už jde o Jitku Zelenkovou, Josefa Laufera, Milana Drobného, Jiřího Štědroně, Janu Kociánovou, Dušana Grúně či Marcelu Laiferovou, ale třeba i rockové legendy, jakými jsou Lešek Semelka či Janko Lehotský.
V listopadu
bude zahájen předprodej jarní části turné a v prosincu i Vánoční Evergreen 2016.
Do konce roku 2015 budou vstupenky nabízeny se zvýhodněnou cenou.


VÁNOČNÍ EVERGREEN 2015
POZOR!!!! Ke každé zakoupené vstupence dostanete u vstupu CD dle vlastního výběru z těchto tří CD:
Evergreen, Rangers Band - Best of, Patrola Šlapeto - Best of.

Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info: bezbariérový přístup NE, ztížený přístup po schodišti, slevy NE

13.12.2015 19:00 (Ne)
Palác Lucerna, Velký sál, Štěpánská 61, Praha 1VSTUPENKY

-TH-

Top