FÍHA tralala a pohádková družina - POKYNY POŘADATELE

FÍHA tralala na ticketportal.cz

FÍHA tralala a pohádková družina

PÍSNIČKOVÁ DIVADELNÍ SHOW PRO NEJMENŠÍ DIVÁKY

27.3.2016 11:00 (Ne)Divadlo ABC, Vodičkova 28, pasáž U Nováků, Praha 1VSTUPENKY
27.3.2016 17:00 (Ne)Divadlo ABC, Vodičkova 28, pasáž U Nováků, Praha 1VSTUPENKY


Produkce Fíha tralala Vám přináší rozšířenou verzi nejnavštěvovanějšího divadelního představení pro děti současné slovenské tvorby. Dětské hity BUM BÁC, BUNKA PLUS BUNKA, LÚKA, IDEM KVA KVA K VÁM, BAGER A TATROVKA a další...
Oblíbeného skřítka Fíhu si můžete poslechnout v hodinovém programu a přitom si zatančit spolu s Fíhou a oblíbenými pohádkovými postavičkami.

POKYNY POŘADATELE:
Změna programu a termínu v případě zásahu vyšší moci je vyhrazena.

Představení FÍHA tralala je vhodné PRO DĚTI OD 2 LET.
Délka představení: cca 60 minut
Vstup do foyer: 30 minut před představením.
Slevy a vstupenky pro děti - jednotné vstupné bez nároku na slevu, každá osoba musí mít platnou vstupenku.

Představení FÍHA tralala a pohádková družina se nesmí fotografovat ani vyhotovovat video či audiozáznam. Výjimku tvoří akreditovaní novináři a fotografové. Pro zhotovení snímků Vašich dětí během vystoupení jsou tolerovány neprofesionální spotřebitelské fotoaparáty a mobilní telefony, které se však nesmí používat s bleskem. Návštěvníci se zakoupením vstupenky zavazují, že jakékoliv audiovizuální díla nepoužijí na mediální nebo komerční účely, ani je jiným způsobem nezveřejní bez písemného souhlasu pořadatele.

Každý návštěvník souhlasí s tím, že fotografie nebo jiný záznam jeho osoby z představení mohou být použity v jakékoliv technické úpravě za účelem propagace představení v budoucnu. V případě zhotovení fotografií, filmových, video nebo jiných záznamů během představení nebo v souvislosti s ním, uděluje návštěvník zakoupením vstupenky výslovný souhlas k jejímu použití bez finanční náhrady.

-TH-
Top