H.O.S.H. přiveze v listopadu atmosféru Solomunova labelu Diynamic


„Když jde o tvorbu nové hudby, produkce je pro mě jako vaření, jídlo/track je tím lepší, s jakou láskou ho děláte.“ A Holger Behn aka H.O.S.H. vaří se spoustou hravých, energických a chytlavých housových linek. Jeho výsledný produkt je láska na první poslech. Poslechněte si  H.O.S.H.ův dj set nebo některý z jeho posledních releasů. Jeho produkce a remixy mají svoji typickou vytříbenost a poutavou zdrženlivost. Poslední menu z EP Neon obsahuje dva diamanty No One a Woohoo.
H.O.S.H. tráví na tanečním parketu spoustu času a za tu dobu už nejlíp ví, co funguje a dokáže si pohrávat s náladami v klubu jako nikdo jiný. Známý je svojí residenturou v berlínském Watergate nebo amsterdamském Studiu 80 a je taky pořadalelem skvělých open air festivalů Grünanlage v severním německu.
Už od roku 2006 je nepostradatelnou součástí hamburského labelu Diynamic. 13. listopadu se přijďte přesvědčit, proč tomu tak je. Budou se servírovat ty nejlepší house grooves.
-EN-
Fans of German label Diynamic and Solomun will have an opportunity to cut waiting for his December visit. One of the leading members of Diynamic, well known producer and Watergate resident – H.O.S.H is coming in the forefront. Up to date house music in it’s very best shape! Get ready for the finest house grooves.
FB event: www.facebook.com/events/1670427019844777
13/11 22:00 H.O.S.H. (Diynamic/DE)
Support: TBA
Audio:
No One https://www.youtube.com/watch?v=jHafkwXGRtA
Video:
Boiler Room https://www.youtube.com/watch?v=jtOu-3tJO1s
Top