Kryštof přidává druhý koncert v Praze

Kapela Kryštof rozšiřuje své podzimní halové turné k albu Srdcebeat a přidává druhý koncert v termínu 28. října v Praze. Současně s Prahou přidává i Ostravu, před časem již přidala vystoupení v Brně. Turné s velkolepou scénou, s jejíž přípravou Kryštof nyní finišuje, tak nabídne celkem osm koncertů, kromě trojice zmíněných měst se zastaví ještě v Pardubicích a Liberci.

Kryštof na halovém turné představí písně ze svého sedmého alba Srdcebeat, které vyjde 1. června. Do startu turné zbývá půl roku a lístky už jsou skoro všechny rozebrané. Kryštof je tak na cestě opět vyhlásit "Vyprodáno", jako tomu bylo u předchozí halové šňůry k albu Inzerát či série festivalových Kryštof Kempů.

"Vstupenky na turné zmizely tak rychle, že vzhledem k tomu, kdy turné začíná, se naše schránky staly terčem stovek dotazů a žádostí o lístky tam či onam. Dlouho jsme přemýšleli. Dlouho řešili. A nakonec jsme se rozhodli kromě Brna přidat i koncerty v Praze a Ostravě, kde byl největší zájem," říká zpěvák Richard Krajčo.

Kromě Ostravy přišla s žádostí o další "gig" také pražská O2 arena, kde Kryštof zahraje 27. října a nově i ve státní svátek 28. října. "Tam prozatím otevřeme pro prodej spodní část - tedy stání a dolní sezení s kapacitou 10 500 fanoušků," podotýká zpěvák.

Kryštof na novém turné připravuje obří scénu s více než 300 různých světel, vizuální dojem umocní projekce na celkové ploše 100 m2. "Už máme sestavený playlist a nové písničky pilně cvičíme. Show bude plná speciálních efektů a překvapení," podotýká Krajčo.

Předprodej na dva nově přidané koncerty začne v pondělí 27. dubna dopoledne. Vstupenky jsou k dostání za 490 Kč ke stání a za 590 Kč k sezení.

Turné k novému albu Srdcebeat začne 19. a 20. října v Ostravě. 23. a 24. října Kryštof zavítá do Brna. V Praze se kapela představí 27. a 28. října v O2 areně, poslední říjnový den se dočká Liberec. Srdcebeat Tour vyvrcholí 3. listopadu v Pardubicích.

Novou desku předznamenal singl Srdcebeat, který je nyní nejhranější českou písní v tuzemských rádiích. Videoklip, v němž kapela odhalila designový koncept nového alba plný barev, zaznamenal za dva měsíce od uvedení na 700 tisíc přehrání na YouTube.

Kryštof s sebou vezme na turné dva nadějné tuzemské interprety. Se zpěvačkou Lenny se mohli fanoušci potkat v akustické podobě již na Kryštof Kempech, nyní se předvede s plnokrevnou kapelou. Druhá předkapela Mirai se nedávno představila českému hudebnímu světu singlem Dítě robotí a chystá vydání svého debutového alba.

Top