Francouzská drum&bassová live show Funk Effect míří do ROXY


Francouzská drum&bassová live show
Funk Effect míří do ROXY
Termín: 6.2. 2015


Praha, 14.1.2015 – Nebaví tě v Čechách pořád ta stejná drum&bassová jména?
Chceš vidět skvělou djskou show na 5 decků a slyšet projekt nominovaný na Newcomer Of The Year? Tak to čteš správně. Funk Effect přijedou první únorový víkend do ROXY a vem si ručník, protože bude hodně horko!
Live show doplní Pixie, Halbax, Mr.Happy vs.Thiew.

Událost na FB

Funk Effect je fresh francouzský projekt, který přináší nový vítr mezi u nás už trochu ohraná drum&bassová jména. Přísný djský skill, nová produkce a zábavná live performance na 5 decků jsou důvody, které táhnou tuto trojici nahoru. Ocenění Discovery Project na EDC Las Vegas a nominace na Newcomer Of The Year od DNB Areny jsou důkazem toho, že je třeba tyto kluky sledovat.
Funk Effect vydali v roce 2013 úspěšné EP Get Down následované releasem Take Off/ Dive a konečně trackem Devil Dance, který se objevil mezi výběrem nejlepšího drum&bassu na kompilaci Drum&Bass Arena 18 Years. Během live vystoupení na 5 gramofonů/CD playerů v kombinaci s nadupanými mašinkami typu Pioneer SP1 kombinují svou produkci se selekcí drum&bassu a drumstepu v nečekaných mixech a live mash-upech. Vypadá to, že na 6. února máš program!

Celou noc bude doprovázet 3D video-mapping mezinárodní skupiny KinoCirkus.

6.2.2015, open 22:00
Funk Effect (FR) @ ROXY
Support: DJ Pixie (let it roll), Thiew b2b Mr. Happy (let it roll/breakart), Halbax (sety.cz)
& 3D mapping &Visuals by KinocirKus






www.roxy.cz

Top