Finálový zápas Poháru České pošty FC Viktoria Plzeň - AC Sparta Praha

Vstupenky na finálové utkání Poháru České pošty mezi FC Viktoria Plzeň a AC Sparta Praha, které se uskuteční v sobotu 17. května od 18:45 v pražské Synot Tip Areně, se začnou prodávat v neděli 11. května na pokladnách obou zúčastněných klubů.


Fotbalová asociace, jako pořadatel finálového utkání PČP, zprostředkuje prodej vstupenek výhradně přes prodejní místa na výše zmíněných stadionech. Z bezpečnostních důvodů není možné distribuovat vstupenky jiným způsobem.

Podmínkou prodeje vstupenky je předložení dokladu totožnosti kupujícího. Cena jedné vstupenky je stanovena na 150 Kč. Platí adresný ticketing, při nákupu vstupenek je nutné nahlásit jméno, příjmení a datum narození. Na jedno jméno lze zakoupit maximálně čtyři vstupenky.

Sparta začne s prodejem vstupenek v neděli 11.5. po skončení ligového utkání s Olomoucí (tj. od cca 18:30) a bude pokračovat v průběhu týdne v běžné otevírací době Zákaznického centra. Poslední možnost pro zakoupení vstupenek bude v sobotu 17. 5. do 15:00 hodin.
Veškeré informace na sparťanském webu na http://www.sparta.cz/novinky/zpravodajstvi/a-tym/informace-o-prodeji-vstupenek-na-poharove-finale-15429.html.

Viktoria Plzeň začne prodávat vstupenky na pokladnách ve Štruncových sadech dvě a půl hodiny před začátkem nedělního ligového zápasu s Mladou Boleslaví, který má výkop v 17:00 hodin. Zajistit si lístky bude možné také půl hodiny po skončení nedělního utkání. „Pražskému finále budou vyhrazeny hlavní pokladny Doosan Areny u vstupu do Pallovy ulice. Každý fanoušek si může zakoupit jednu vstupenku pro sebe a 3 pro své přátele. Od pondělí se prodej přesune do fanshopu v bezprostřední blízkosti hlavních pokladen, nadále zůstane zachována možnost nákupu až čtyř lístků. Poslední možností, jak si zajistit vstupenku na pohárové finále, bude sobotní prodej ve fanshopu, který bude v provozu od 10 do 15 hodin. V samotné Eden Areně již nebude před utkáním možné jakékoliv vstupenky zakoupit," upřesnil mluvčí Viktorie Pavel Pillár. „Plzeňský klub bude v utkání o Pohár České pošty veden jako domácí celek. Plzeňští fanoušci tak budou moci využít severní tribunu vršovické Eden Areny, tedy sektory 106 – 111 včetně,“ dodal Pillár. Viktoria Plzeň nabídne svým fanouškům možnost hromadné dopravy do hlavního města. Vouchery na cestu čistě viktoriánským vlakovým spojem si boudou moci plzeňští příznivci zakoupit společně se vstupenkami. Podrobné informace ohledně vlaku Plzeň - Praha přinese klub během pátečního odpoledne.

Top