ZMĚNA: The Prostitutes 6.3. v Brně přesunuto z 20:00 na 19:00

The Prostitutes
6.3.2014 od 19:00 Klub Mersey, Minská 15, Brno
Po skončení afterparty s DJ Liquidem A 
www.mersey.cz a www.brnokoncert.cz

Stránka akce ZDE.

Vynikající indie-rockoví The Prostitutes zahrají v brněnském klubu Mersey. Program večera zahájí koncert brněnské skupiny Voodooyoudo. Koncert je naplánován na 6.3.2014 od 19 hodin. Po skončení koncertů následuje dívčí performance Geng Beng (http://gengbeng.cz/) a poté afterparty s DJ Liquidem A.
Alternativní rocková skupina The Prostitutes, jejíž brněnská zastávka jarního turné k novému albu měla velký úspěch, vystoupí opět v klubu Mersey. Kapela vznikla na podzim roku 2004. Hned následujícího roku v dubnu nahráli první EP obsahující písně „Look into my Eyes“, „She’s a Monster“, „She’s a Prostitute“ a „Sunshine“. Debut Get Me Out of Here byl jeden z nejvýznamnějších počinů roku na domácí scéně. Kapela si za něj vysloužila hned několik nominací např. od hudební stanice Óčko (objev roku, rocková kapela roku, klip roku) a časopisu Filter (kapela roku). V listopadu 2006 vyrazili na krátké turné po Španělsku, koncertovali společně s tamější skupinou CatPeople. Na konci roku přišel do skupiny basák Šmity – v té době současně i člen Roe-Deer.
Druhá deska Hometown Zombies vyšla 3. března 2009 opět u Championship Records a obdržela většinou pozitivní kritiku.[1]. Skladba „Leave It Like It Is“ s hostující La Petite Sonjou byla nasazena do několika hitparád a nezávislých rádií. Na konci roku 2009 nahradil Šmityho Adam Piaf. Třetí desku Deaf to the Call produkoval světoznámý hudebník Martin Glover (Youth).
The Prostitutes se v Brně představí v aktuální sestavě: Adrian T. Bell – zpěv, Martin Destroyer – kytara, zpěv, Stevie LFO – syntezátor, Adam Piaf – basová kytara a Luk Santiago – bicí
Voodooyoudo vznikli na jaře roku 2005. Jako zdroj inspirace uváději U.S. a UK kytarových formací přelomu 80. a 90. let 20. století ( Ride, My Bloody Valetine, Stone Roses, Cure, Sonic Youth, Pixies), ale i současné US a GB indie kapely (Minus the Bear, The Dismemberment Plan, Tokyo Police Club, Foals). Zvuk kapely je výsledkem kombinace těchto vlivů s punkovými a noisovými prvky, které doplňují nezvyklé harmonické postupy. Více zde http://bandzone.cz/voodooyoudo
Diskografie: 2005: The Prostitutes EP
    2006: Get Me Out of Here
    2009: Hometown Zombies (vyšlo 3. března 2009)
    2009: Leave It Like It Is (extended single)
    2011: One Two Three Four (live) (vyšlo 2. července 2011)
    2012: Deaf to the Call (vyšlo 26. dubna 2012)
Nenechte si ujít skvělé koncerty v Brně 6.3.2014 od 19 hodin!

Vstupenky zakoupíte ZDE.

Top