CIRKUS CIRKUS CLASSIC JE TADY!


ADRENALINOVÝ CIRKUS PRO VŠECHNY!
"LETOS JSME VSADILI NA ADRENALIN, KTERÝM BUDE PODZIMNÍ PŘEHLÍDKA DOSLOVA PROTKÁNA."
20.9. - 03.11.2013
Novodvorská, Praha 4 - Libuš
zastávka MHD Pavlíkova / 50°0'36.125"N, 14°27'22.940"E
Vstupenky na CIRKUS CIRKUS CLASSIC   zde

CIRKUS CIRKUS CLASSIC 2013 OPĚT V HLAVNÍM MĚSTĚ PRAHA
PŘEDSTAVUJE MEZINÁRODNÍ ŠPIČKU CIRKUSOVÉHO UMĚNÍ,
TENTOKRÁTE VE ZNAMENÍ ADRENALINU!


V pátek 20. září 2013 startuje v Praze 4 v Libuši čtvrtý ročník Mezinárodní přehlídky cirkusového umění Cirkus Cirkus Classic. Pražané budou moci až do 3. listopadu 2013 zhlédnout netradiční show, která v České republice nemá obdoby. V luxusních vyhřívaných cirkusových stanech se představí účinkující umělci z celého světa. Cirkus Cirkus Classic návštěvníkům nabídne výbornou zábavu a neobyčejnou podívanou.

Diváci se například mohou těšit na artistické vystoupení nebo unikátní drezuru lachtanů a psů nebo vysokou školu jezdectví.

"Pro letošní rok jsme připravili program plný adrenalinu, který nemá obdoby v celé Evropě a je především pro silné povahy. Kromě umělců z Francie, Německa, Rumunska, Ukrajiny, Itálie, Česka se Vám představí 5 motorkářů v kouli smrti z Brazílie či bratři Navas z Ekvádoru na kole smrti, a to v téměř 30ti představeních," uvedl Artur Kaiser, ředitel pořadatelské společnosti Československé cirkusy a varieté a.s.

Divákům se například představí Max Weldy, Olga Kudryashová, Perry Pedersen, rodina Saabel, skupina Alexander, jeden z nejznámějších cirkusových klaunů Jimmy Folco a mnoho dalších umělců. Vrcholem programu bude bezesporu vystoupení ekvádorských borců v takzvaném "kole smrti", kteří předvedou nezkrotnou show v točících se ocelových kolech vysoko nad zemí.

"Účinkující v našem programu zazářili i na evropských cirkusových festivalech, včetně největšího festivalu v Monte Carlu," říká ředitel pořadatelské agentury Artur Kaiser.


Značka Cirkus Cirkus přichází každoročně s novým neotřelým programem a tím se významně liší od své konkurence. Jde také o jeden z mála cirkusů s vlastním orchestrem, který doprovází jednotlivá vystoupení.

Vstupenky na CIRKUS CIRKUS CLASSIC   zde

Top