DELFÍNI V PRAZE - ODSUNUTO


ul. Novodvorská, Praha 4 Libuš
zastávka MHD Pavlíkova / 50°0'36.125"N, 14°27'22.940"E

Bližší info a vstupenky na nový projekt
AQUA AQUA   zde



Výměnu vstupenek na nové termíny, veškeré reklamace v souvislosti se změnou místa a termínů
konání či jejich zrušení, jakož i další reklamace ve spojitosti s organizací, provozem a průběhem akce
vyřizuje pořadatel Československé cirkusy a varieté a.s.

PŘEDSTAVENÍ DELFÍNI V PRAZE VČETNĚ TERMÍNŮ PLAVÁNÍ S DELFÍNY JSOU ODSUNUTA
AŽ DO VYŘEŠENÍ VŠECH ADMINISTRATIVNÍCH ZÁLEŽITOSTÍ SPOJENÝCH S JEJICH KONÁNÍM.


VŠECHNY VSTUPENKY ZAKOUPENÉ NA PŮVODNÍ TERMÍNY ZŮSTÁVAJÍ PLATNÉ!
Po zveřejnění nových termínů proběhne výměna vstupenek na nová data obdobným způsobem, jako tomu bylo v dubnu 2013.

PROSÍME, NEŽÁDEJTE VÝMĚNU VSTUPENEK ČI VRÁCENÍ VSTUPNÉHO NA PRODEJNÍCH MÍSTECH TICKETPORTAL!

AŤ UŽ JSTE ZAKOUPILI VSTUPENKU JAKÝMKOLIV ZPŮSOBEM, VEŠKERÉ REKLAMACE, VÝMĚNU VSTUPENEK, VRÁCENÍ VSTUPNÉHO A ODPOVĚDI NA VAŠE DOTAZY VYŘIZUJE PŘÍMO POŘADATEL AKCE:
webové stránky pořadatele
www.delfinivpraze.cz
dotazy, výměna vstupenek:vstupenky@delfinivpraze.cz
Infolinka: +420 608 005 750 (denně 09-19 hod)

SPOLEČNĚ S OMLUVOU ZA VZNIKLÉ KOMPLIKACE MAJÍ DRŽITELÉ VSTUPENEK NA DELFÍNI V PRAZE / PLAVÁNÍ S DELFÍNY NÁROK NAVŠTÍVIT NOVÝ PROJEKT "AQUA AQUA".
Více čtěte   ZDE
Níže oficiální vyjádření pořadatele >>>

Děkujeme za pochopení

Team Ticketportal

OFICIÁLNÍ VYJÁDŘENÍ POŘADATELE
/05.06.13/
Československé cirkusy a varieté a.s.

"Vážení diváci,
rád bych se Vám touto cestou co nejsrdečněji omluvil, za komplikace spojené s projektem Delfíni v Praze.
Kvůli aroganci úředníků a nesprávnému úřednímu postupu jsme nuceni do ČR přivézt jinou skupinu delfínů. Celý projekt s delfíny rozhodně nekončí. V pondělí proběhlo jednání a můžeme nyní konstatovat, že máme potvrzenou jinou skupinu delfínů. Často slýcháváme, že není dle legislativy možný chov delfínů u nás, já i naši právní zástupci Vás ubezpečujeme, že úředníci používají proti nám v médiích pouze výňatky ze zákonů a vyhlášek. České zákony, vyhlášky a normy EU umožňují provozovat delfinárium ve všech zemích Evropské unie.
Kategoricky odmítáme fakt, že dovezeme delfíny do ČR nelegálně!

Velice nás to mrzí, ale jako pořadatelé akce Delfíni v Praze, která měla v metropoli odstartovat 20. června, jsme nuceni posunout termín konání. Důvodem je rozhodnutí ministerstva životního prostředí, které zamítlo povolení k dovozu tří delfínů z Ukrajiny do České republiky. O nových termínech, na které si budete moci vstupenky přesunout vás budeme brzy informovat.
Pokud však projekt delfinária nezačne do konce října, budeme vracet vstupné a to všem bez rozdílu.

Mezitím jsme všem divákům, kteří mají zakoupené lístky na termíny od 20. 6., zajistili bonusový program s názvem AQUA AQUA, který měl původně následovat v říjnu 2013, těsně po skončení akce Delfíni v Praze. Garantujeme, že projekt AQUA AQUA nenahrazuje projekt Delfíni v Praze, je to pouze bonus za vaši trpělivost, které si velice vážíme. Vstupenky na projekt Delfíni v Praze zůstávají v platnosti a jsou zároveň vstupenkou na AQUA AQUA.

AGUA AQUA
Unikátní interaktivní podívaná AQUA AQUA představí zábavně vzdělávací formou ojedinělé tvory naší planety. Diváci náhlednou do zajímavého života mrože, lachtanů, aligátorů, tučňáků, želv, hadů a pestrobarevných papoušků Ara. Jde o ojedinělý projekt o délce 100 minut, který v současnosti nedokáže v České republice nabídnout žádný cirkus ani zoologická zahrada.

Omlouváme se všem fanouškům, kteří se těšili na avizovaný projekt Delfíni v Praze. Rozhodnutí ministerstva nás velice překvapilo. Zarážející je, že toto zamítnutí přišlo takřka po 50 dnech od podání naší žádosti. Ministerstvo má na vyřízení žádosti lhůtu do 30 dnů. Celou věc nyní řeší naši odborníci a právní zástupci. O dalším vývoji Vás budeme informovat.

I když se akce posunuje nikoli vinou pořadatelů, ale především kvůli tlaku mnoha zájmových skupin rozhodli jsme se vyjít vstříc lidem s již zakoupenými vstupenkami.
Držitelům lístků na akci Delfíni v Praze poskytneme od 20. června vstup na produkci AQUA AQUA v rámci původní vstupenky. Lístky na projekt Delfíni v Praze zůstávají v platnosti na pravděpodobný říjnový termín.

Za 15 let své produkční kariéry jsem úspěšně zorganizoval stovky akcí, na které do dnes chodí desetitisíce lidí každý rok. Ale co se děje okolo projektu Delfíni v Praze, jsem si nedokázal představit ani v nejčernějších snech.

Jako příklady uvádíme tyto body, které jsme schopni doložit:
• křivá obvinění, že naši delfíni budou vyloveni ze širého moře (nesmysl a nepravda)
• zveřejnění lživé informace, že se na Ukrajině nenachází delfíni narození v zajetí
• osočování z černých staveb a příprav bez povolení (po zjištění nepravdy bez žádné omluvy)
• uměle vyvolané a medializované demonstrace (na které se nedostavil buď nikdo, nebo jen 5 účastníků)
• využívání mrtvých duší zájmovými organizacemi (pro petice, Facebook účty a dokonce i pro e-maily směrem k ministrovi Tomáši Chalupovi! Zde dokonce i rozesílání e-mailů jmény konkrétních osob, které o využití jejich e-mailových adres ani nevěděli)
• úředníci bojující proti našemu projektu tak, že rozesílali svým jménem, ale ze soukromých adres nepravdivé a lživé informace na jiné orgány, které byly v dalším článku rozhodování (můžeme doložit)
• osobní útoky na mě a celý náš tým

Pojďme společně zkusit úředníkům vysvětlit, že nás, co chceme tuto akci, je víc než ekoteroristů a zájmových skupin, které brání spoustě projektů v ČR a to ne z pohledu ochrany přírody, ale z osobního prospěchu a zviditelnění se.

Pokud nám chcete pomoci, můžete zaslat svůj názor odpovědným osobám:
náměstek ministra životního prostředí
Ing. Tomáš Tesař, e-mail:
tomas.tesar@mzp.cz
starosta Praha 12 - Libuš
Mgr. Jiří Koubek. e-mail:
starosta@praha-libus.cz

S pozdravem
Artur Kaiser a produkční tým
Československé cirkusy a varieté a.s.

Top