MAYA AZUCENA (USA)

MAYA AZUCENA (USA)
AghaRTA Prague Jazz Festival 2013
14. 4. 2013
Lucerna Music Bar, Praha
www.musicbar.cz  www.mayaazucena.com

NEWYORSKÁ ZPĚVAČKA MAYA AZUCENA OKOUZLÍ SVÝM ZPĚVEM LUCERNA MUSIC BAR

V neděli 14. dubna přiveze AghaRTA Prague Jazz Festival do Prahy další hudební lahůdku! V Lucerna Music Baru vystoupí mladá a talentovaná americká zpěvačka Maya Azucena se svou kapelou složenou z brooklynských muzikantů. „Jako Chaka Khan a Roberta Flack“, přirovnal New York Post Mayu k hudebním legendám. Pokud máte rádi moderní fúzi soulu, R&B a jazzu v prvotřídním balení, rozhodně byste neměli v neděli v Lucerna Music Baru chybět.

Maya Azucena není jen talentovanou skladatelkou, která umí vyprávět silné příběhy, ale také kulturní ambasadorkou rodného Brooklynu. Absolvovala LaGuardia School of Performing Arts a první desku Maya Who?! si vydala vlastním nákladem. Na kontě má tato charizmatická zpěvačka už sedm alb, z nichž to poslední z roku 2011 nese jméno Cry Love.

Velkou část své tvorby Maya věnuje podpoře boje za lidská práva. Například v roce 2006 se podílela na charitativní akci Save Darfur: Rally to Stop Genocide nebo loni vystupovala na akci Marcuse Millera pro pomoc Japonsku po ničivém tsunami. Právě tam jí doprovázel sám Marcus, na klávesy Robert Glasper a k tomu i Q-Tip z hiphopových A Tribe Called Quest.

„Koncert půvabné Mayi Azuceny jsme domluvili při poslední návštěvě Marcuse Millera v Praze. Přestože jde o méně známou zpěvačku, věříme, že si nenecháte koncert ujít a strávíte spolu s námi příjemný večer s brooklynskými muzikanty“, zve na koncert Michal Hejna z Agharta Prague Jazz Festivalu.

Maya Azucena – vocals, Christian Ver Halen – guitar, Ivan Katz – drums, Stan Davis – keyboards and bass.

VIDEO:
http://youtu.be/xgK3vxqpIcs
http://youtu.be/xgK3vxqpIcs
http://youtu.be/wqZQjzCtgT4
http://youtu.be/hrnSUk1HM-w

www.mayaazucena.com

www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.twitter.com/lucernamusicbar

 

Top