SHEN YUN: SVĚTOVÁ ŠPIČKA V KLASICKÉM ČÍNSKÉM TANCI - PRÁVĚ TEĎ V PRAZE!

Kongresové centrum Praha, Kongresový sál
Praha 4

02.4.2013 19:30 (Út)
03.4.2013 19:30 (St)
Bližší info a vstupenky
na SHEN YUN: SVĚTOVÁ ŠPIČKA V KLASICKÉM ČÍNSKÉM TANCI zde


Soubor Shen Yun Performing Arts New York Company se na svém evropském turné zastaví v Praze,
aby i zde diváci mohli zhlédnout představení připravené pro rok 2013.

Vidět Shen Yun bylo vyloženě potěšení, říká anglická hraběnka
LONDÝN - Hraběnka Elizabeth Pillet-Willová a Thomas Matthew se přišli ve čtvrtek 7. března 2013 podívat na představení souboru Shen Yun v londýnském Barbican Centre.

Londýn je druhou zastávkou na evropském turné uměleckého souboru Shen Yun Performing Arts New York Company.

Hraběnka, která léta působila v divadle a módním a návrhářském průmyslu, pracovala s francouzským divadelním režisérem Pierrem Jourdanem z Théâtre Impérial de Compiègne. "Kdyby tu dnes večer byl, byl by nadšen každičkým detailem představení," prohlásila šlechtična.

Jak hraběnka, tak pan Matthew byli hluboce dojati duchovním nábojem celého představení. "Vidět v tomto údobí dekadence něco s tak silným duchovním poselstvím bylo vyloženě potěšení," podotkla hraběnka.

Také pan Matthew, který pracuje jako konzultant v komunikačním a právním odvětví, vyjádřil pocit, že jde o "něco, co pozvedá srdce" a velmi se mu líbily i další prvky vystoupení. "Bylo to nanejvýš příjemné, krásné, znamenité! Účinkující byli bezkonkurenční. Umělci, ty barvy a to prolínání mezi nimi a filmem na obrazovce bylo to nejlepší, co jsem kdy viděl," poznamenal pan Matthew, který doprovázel hraběnku.

 

 

Top