Turné David Koller UNPLUGGED již zítra, v Praze další koncert!

Turné David Koller UNPLUGGED startuje již zítra
V Praze se přidává další koncert

Praha 26.2.2013  Jeden z nejuznávanějších současných muzikantů David Koller odstartuje již zítra v Ostravě své akustické turné po českých a moravských divadlech. Původně deset plánovaných koncertů se pro velký zájem fanoušků rozrostlo ještě o druhý pražský koncert, v ostatních městech zbývají poslední místa. Dnešní generální zkouška slibuje nečekaný zážitek!

Stejně jako loňský unikátní koncertní projekt s Agon Orchestra vzbudil velký ohlas, tak i letos se David Koller se svou doprovodnou kapelou chystá překvapit. Skladby totiž zazní ve speciálních akustických úpravách a nebude chybět ani improvizace. Na podiu muzikanti prostřídají dvoje bicí, 7 kytar a klavír. Program se opírá o album Kollerband Unplugged, který vznikl před čtyřmi lety a je v prodeji pouze v digitální podobě na www.clickumusic.cz, ale zazní i skladby ze sólových alb a z kapel, ve kterých David Koller působil.

Intenzivní zkoušení probíhalo dva týdny (nebo měsíc?)a vyvrcholilo dnešní generální zkouškou.  „Hrajeme spolu v kapele 8 let téměř ve stejné sestavě, rádi zkoušíme nové věci a akustické turné pro nás bylo výzvou, takový splněný sen. V kapele je plno jazzmanů, poprvé na našem koncertě dostanou prostor improvizovat“ prozrazuje David Koller.
 
Na jarní akustické turné vyrazí zpěvák, bubeník a kytarista David Koller se svou dlouholetou doprovodnou kapelou ve složení Tomáš Marek a Adam Koller – oba bicí a percussion, Michal Pelant - kytara, zpěv, Michal Nejtek – piano a Marek Minárik - akustická basa.

Více na webu www.davidkoller.cz

David Koller UNPLUGGED Tour

27.02.    Ostrava (Dům kultury Akord)
28.02.    Brno (Kulturní centrum Semilasso)
02.03.    Příbram (Divadlo Antonína Dvořáka)
19.03.    Praha (Divadlo Hybernia)
25.03.    Praha (Divadlo Hybernia)
30.03.    České Budějovice (ArtIGY centrum)
05.04.    Hranice na Moravě (Divadlo Stará Střelnice)
06.04.    Klatovy (Kulturní dům)
24.04.    Olomouc (Kino Metropol)
25.04.    Plzeň  (Velké synagoga)
27.04.    Tábor (Hotel Palcát)

Vstupenky na koncerty DAVID KOLLER UNPLUGGED přímo zde!

Top