O nás

   IRSnet CZ s.r.o.
naše společnost je součástí mezinárodní skupiny TICKETPORTAL, která působí kromě České republiky ještě na Slovensku, v Maďarsku a Polsku.

Jsme tedy výhradním regionálním zastoupením této skupiny pro Českou republiku.

Společnost IRSnet byla za tímto účelem založena v roce 2002, kdy převzala aktivity společnosti eBIT, s.r.o., a tím získala exkluzivně podlicenci od společnosti Denax, a.s., k provozování a dalšímu šíření rezervačního a prodejního systému pro prodej vstupenek.

V současné době provozujeme v České republice předprodejní síť s více jak 800 prodejními místy.

Kromě výše uvedeného jsme provozovatelem webového portálu www.ticketportal.cz, který je určen pro všechny zájemce o vstupenky na kulturní či sportovní akce. Nejedná se pouze o portál sloužící k rezervaci či koupi vstupenek, ale zároveň tento portál slouží k získání informací o kulturním dění v různých regionech České republiky. Kromě samotného prodeje vstupenek se dále zaměřujeme na prodej a instalaci prodejních systémů určených pro divadla, sportovní haly či multikina.
   Reference
V poměrně krátké době se naší společnosti podařilo na základě využití moderních technologií vybudovat rozsáhlou prodejní síť, která disponuje cca 800 prodejními místy po celé České republice.

Kromě výše uvedeného je upravená softwarová verze prodejního a rezervačního systému (jedná se o verzi pro management prodeje vstupenek instalovanou přímo do sportovních hal, divadel, klubů a kin) využívána například níže uvedenými subjekty, kde byl tento systém naší společností nainstalován:

NÁRODNÍ DIVADLO v Praze
Východočeské divadlo v Pardubicích
Operett BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ v Budapešti
Kulturní a informační centrum města Brna
Městské divadlo v Prostějově
Palác Akropolis v Praze
Divadlo Komedie v Praze
Společenský dům v Neratovicích
Divadlo Na Zábradlí v Praze
O2 arena
Dejvické divadlo
Kulturní centrum GONG


    

         

Top