SÁZAVAFEST 2013: druhá vlna vstupenek v předprodeji!

 

 

 

 

Sázavafest 2013 posílá do prodeje druhý balíček vstupenek



Festival, který má tradici. Festival, který má stále co říct. Festival, který slibuje, že bude ještě více fresh. Nově vytvořený produkční tým pořadatelů tradičního multikulturního a multižánrového festivalu Sázavafest takto prezentuje svá hesla, se kterými chce uspět příští rok na velmi rozsáhlém poli konkurence. Letní Sázavafest, který se koná od 1. do 3. srpna 2013, se vrátil zpět k řece Sázavě. Novým místem je krásný zámecký lesopark ve Světlé nad Sázavou. Právě uvolňujeme do předprodeje druhou vlnu vstupenek.

První vlna vstupenek za 390,- Kč (celkem 1.000 ks) je definitivně vyprodaná. Sázavafest uvolňuje do prodeje další zvýhodněný limitovaný předprodej třídenních vstupenek. Od 21. listopadu 2012 do 31. ledna můžete koupit vstupenku za cenu 550 Kč, a to včetně poplatků prodejní sítě www.ticketportal.cz. Jako každý rok, nabízíme také letos speciální Vánoční balíček, a proto za nákup dvou vstupenek najednou zaplatíte 950,- Kč. Nechte se tak nalákat na nový Sázavafest konající se v kouzelném zámeckém lesoparku a potěšte už teď sebe nebo své nejbližší koupí lístků za zvýhodněnou cenu k  Vánocům. Akce na nákup dvou vstupenek platí do 23. prosince 2012.

Druhá vlna předprodeje byla zahájena ve středu 21. listopadu 2012 v 0:01 na www.ticketportal.cz. Vstupenky, na kterých je uvedeno místo konání Benešov jsou platné bez nároku na výměnu.

Vstupenky na festival Sázavafest 2013 koupíte přímo ZDE!

www.sazavafest.cz | www.facebook.com/sazavafest.official

Top