DISCO ENSEMBLE to rozjedou v Brně a Praze!

BRNO A PRAHA ZAŽIJÍ PARÁDNÍ HUDEBNÍ VEČERY – PŘIJÍŽDĚJÍ DISCO ENSEMBLE…

Čtyři finští rockeři, vystupující pod lehce matoucím názvem DISCO ENSEMBLE, přivezou tento týden již pošesté (!) do České republiky svou žánry nikterak nesvázanou, extrémně výbušnou, ale přesto neuvěřitelně kompaktní směs ostrých post-punkových riffů, podpořených neúnavně tepající rytmickou sekcí, s klávesovými motivy typickými pro britský indie sound.
Tento neúnavným koncertováním prověřený skandinávský hudební klenot nejprve poctí v úterý 20. listopadu svou návštěvou moravskou metropoli - konkrétně hudební klub Metro Music Bar - a o den později zavítá do pražského Rock Café.
Obě česká města se tak stanou součástí turné na podporu nového alba této hyper-energické party z finského městečka Ulvila. To nese název "Warriors", vyšlo přesně před dvěma měsíci, a přináší posluchačům – jak je tomu u Disco Ensemble již tradicí - vynikající mix nadupaného indie-rocku s punkovými a post-hardcorovými vlivy, podpořený vyzrálým songwritingem a instrumentální brilantností.
V roli speciálních hostů vystoupí na obou koncertech holandské duo DEATH LETTERS, které svou tvorbou potěší zejména příznivce At the Drive-In, Middle Class Rut, Biffy Clyro nebo Cave In, ale třeba i Vessels, Muse či Placebo.


Vstupenky na brněnský koncert seženete ještě během dneška v prodejně Indies, zatímco ti, kdo upřednostní Prahu, mohou využít předprodejní sítě Ticketportal. Po oba večery bude samozřejmě možno zaplatit vstupné i přímo na místě. Časový harmonogram obou koncertů je přibližně stejný - živá produkce začne úderem půl deváté.

DISCO ENSEMBLE (FIN) with special guests DEATH LETTERS (NL) :
Úterý 20. 11. - Metro Music Bar, BRNO /
www.metromusic.cz
Středa 21. 11. - Rock Café, PRAHA /
www.rockcafe.cz

Top