YOUNG GUNS, YOUR DEMISE A CRIMINAL COLECTION SPOLEČNĚ V ROCK CAFÉ!

YOUNG GUNS, YOUR DEMISE A CRIMINAL COLECTION SPOLEČNĚ V ROCK CAFÉ !!!

Již zítra, v pátek 9. listopadu, přivítá pražské Rock Café událost nazvanou "VANS Off The Wall Music Night presented by MONSTER Energy". Hlavní náplní tohoto adrenalinového mejdanu bude vystoupení tří energií nabitých kapel, pražskému publiku dobře známých, a v našich končinách náležitě populárních.

YOUNG GUNS je pětice muzikantů z předměstí Londýna, které spojuje vzájemná náklonost (a z ní vyvěrající hudební inspirace) ke kapelám jako Jimmy Eat World, Anberlin, Lostprophets nebo Taking Back Sunday. Od července 2010, kdy vyšel jejich albový debut, nazvaný "All Our Kings Are Dead", roste jejich popularita stále závratnějším tempem. To ještě umocnilo druhé album "Bones", které spatřilo světlo světa v únoru letošního roku. Hlavními devizami kapely jsou jednak vlastní hudební tvorba, plná chytlavých, a přesto zároveň neotřelých melodií, podpořených nápaditými a efektními aranžemi, a zároveň i velice sympatický koncertní projev plný výbušného potenciálu, který na vlastní kůži zažili i návštěvníci doposud jediného pražského vystoupení Young Guns v únoru 2011.

YOUR DEMISE pocházejí ze stejných geografických končin jako Young Guns, hudebně ale nezapřou své vzory z výrazně tvrdších hudebních vod, jako např. Sick Of It All, Cro-Mags, Shai Hulud, Comeback Kid či Misery Signals. Jejich již čtvrté album "The Golden Age" vyšlo letos v březnu, a přineslo - pro některé fanoušky kapely dost překvapivě - prokazatelné koketování s melodičtějším, punk-rockověji znějícím soundem. Páteční koncert bude pro Your Demise jejich již sedmým vystoupením v ČR, z čehož vyplývá, jak solidní fanouškovskou základnu si u nás stačili vybudovat.
 
Před oběma anglickými soubory rozehřeje Rock Café vsetínské punk-rockové trio Criminal Colection. Tihle sympaťáci z Valašska poctivě pilují svojí muziku už dobrých sedm let...a že to dělají dobře, dokazuje i fakt, že jako jedna z mála českých kapel obdrželi pozvání na vystoupení v daleké Kanadě.
 
Rock Café bude pro návštěvníky otevřeno od 19:30, živá produkce bude začínat úderem osmé, a končit okolo jedenácté. V klubu budou probíhat atraktivní prezentace partnerů akce - obuvní značky VANS a výrobce nápojů MONSTER. Vstupenky seženete během dneška v předprodejní síti Ticketportal, a zítra přímo na vstupu.

Top