CITADELA - Anthony Rother LIVE

CITADELA 2013

BOBYCENTRUM, Sportovní 2a, Brno
22.2.13 18:00 (Pá)


Bližší info a vstupenky na CITADELA 2013   zde


Anthony Rother LIVE
Po německé superstar Paul van Dykovi přivítáme na nadcházejícím díle další hvězdu německé i světové taneční hudby – Anthony Rothera LIVE!

Rother je ve svých čtyřiceti letech pokládán za jednoho z dominantních postav světového elektro soundu. Jeho hudba má nezaměnitelný rukopis protkaný robotickými vokály, které reflektují současnou společnost, čím dál tím více ovlivněnou nezastavitelným technologickým pokrokem.
Anthony Rother není jen uznávaný producent, který spolupracuje se jmény jako je Sven Väth nebo například DJ Hell, ale je to především unikátní performer, jehož živá show patří mezi klenoty světové taneční scény. Celé vystoupení je čistě v režii Rothera a jeho hardwarových nástrojů, které ovládá v reálném čase.
Letos své vystoupení obohatil o další prvek – vizuální show, která dala jeho vystoupení formát živého audio-vizuálního představení. Rother se tak snaží o fúzi světa umění a klubového prostředí, čímž opět získává náskok oproti většině dalších producentů a DJů.

Vidět Anthonyho Rothera naživo je povinností každého fanouška taneční hudby, ať už vás baví house, techno, nebo elektro. A party Citadela vám tuto povinnost s radostí zprostředkuje.
Přijďte se podívat a poslechnout si ikonu taneční hudby 22. února do brněnského Boby centra!

Video Anthony Rother LIVE

Vstupenky exkluzivně v síti Ticketportal.cz!
Sledujte Ticketportal.cz - CITADELA 2013!

Top