CITADELA 2013 - DALŠÍ LIVEACT - JOHANNES HEIL!

CITADELA 2013

BOBYCENTRUM, Sportovní 2a, Brno
22.2.13 18:00 (Pá)


Bližší info a vstupenky na CITADELA 2013   zde

JOHANNES HEIL - DALŠÍ LIVEACT NA ÚNOROVÉ CITADELE!
Mnozí si jej pamatují především díky hitu Paranoid Dancer, který vydal před více jak čtrnácti lety. Díky tomuto "dancefloor killeru" se mu otevřely brány klubů po celém světě, kde jej vítali s otevřenou náručí a řadili jej mezi hlavní představitele techna let minulých.
Avšak jeho jméno není známo jen díky burácejícímu technu se špetkou "heilovského" elektra. Svým soundem osciluje někdy i mezi technem, breakbeatem a ambientem. Z jeho tracků je jednou cítit optimismus a radost, jindy zase temno a mystično. Během své patnáctileté kariéry urazil pestrý kus cesty – od Detroit techna až po nakažlivě taneční house. Ostatně to dokládá i jeho poslední album Loving, které vyšlo na labelu Cocoon Recordings.
Velkou raritou také je, že Johannes Heil vystoupil v ČR pouze jednou, a to na Apokalypse 9, v roce 2002 v roli headlinera, jehož vystoupení zde se stalo nezapomenutelným.
Dámy a pánové, je nám ctí přivítat na dalším díle Citadely hvězdu světové taneční scény ze stáje Cocoon – JOHANNESE HEILA!



Kompletní zveřejnění celého programu dalšího dílu Citadela, bude 3. prosince! Citadela nabídne vice než 8 zahraničních umělců.

Prozatím odtajněno :
MAIN STAGE
ANTHONY ROTHER LIVE
JOHANNES HEIL LIVE
 

starší články
CITADELA UVEŘEJŇUJE PRVNÍ HVĚZDNÉ JMÉNO!
24.9.2012 12:45:10

Citadela uveřejňuje PRVNÍ hvězdné jméno nadcházející epizody!

Anthony Rother LIVE
Po německé superstar Paul van Dykovi přivítáme na nadcházejícím díle další hvězdu německé i světové taneční hudby – Anthony Rothera LIVE!

Johannes Heil Die Eigene Achse
http://www.youtube.com/watch?v=bZVK0_UTLOY
Johannes Heil Paranoid Dancer
http://www.youtube.com/watch?v=kjxagSFbyrM
Johannes Heil LIVE 2012
http://www.youtube.com/watch?v=Uz-CE_JpBRw

Vstupenky na Citadelu 22.2.2013 v brněnském Bobycentru, exkluzivně zajišťuje prodejní síť Ticketportal.
V nabídce jsou do vyprodání zásob vstupenky za 399 CZK (vstupné bude postupně zvyšováno až na 799 CZK, dále VIP bez konzumace za 999 CZK a VIP s neomezenou konzumací za 2499 CZK.
Rother je ve svých čtyřiceti letech pokládán za jednoho z dominantních postav světového elektro soundu. Jeho hudba má nezaměnitelný rukopis protkaný robotickými vokály, které reflektují současnou společnost, čím dál tím více ovlivněnou nezastavitelným technologickým pokrokem.
Anthony Rother není jen uznávaný producent, který spolupracuje se jmény jako je Sven Väth nebo například DJ Hell, ale je to především unikátní performer, jehož živá show patří mezi klenoty světové taneční scény. Celé vystoupení je čistě v režii Rothera a jeho hardwarových nástrojů, které ovládá v reálném čase.
Letos své vystoupení obohatil o další prvek – vizuální show, která dala jeho vystoupení formát živého audio-vizuálního představení. Rother se tak snaží o fúzi světa umění a klubového prostředí, čímž opět získává náskok oproti většině dalších producentů a DJů.


Vidět Anthonyho Rothera naživo je povinností každého fanouška taneční hudby, ať už vás baví house, techno, nebo elektro. A party Citadela vám tuto povinnost s radostí zprostředkuje.
Přijďte se podívat a poslechnout si ikonu taneční hudby 22. února do brněnského Boby centra!

Video Anthony Rother LIVE

Vstupenky exkluzivně v síti Ticketportal.cz! První série vstupenek za 299,- je již vyprodána, ale stále můžete využít zvýhodněné ceny - nyní za pouhých 399,- Kč.
Ale pozor, ani tato cena dlouho nevydrží!

---
Další díl Citadely představí Dj’s z různých koutů světa, jména, která diktují směr stylů jako tech-house, elektro a minimal-techno.
Druhá stage bude ve znamení funky-techna a hardtechna. Jedná se o vystupující, o které si fanoušci říkají již delší dobu...
Sledujte Ticketportal.cz - CITADELA 2013!

Top