Permanentky a vstupenky na KHL v Praze v prodeji, autogramiáda již příští týden!

Permanentky a vstupenky na KHL v Praze v prodeji, autogramiáda již příští týden!

 

Dlouho očekávaná chvíle je tu. Nováček KHL, tým HC LEV Praha, spouští k dnešnímu dni prodej permanentek a zároveň vstupenek na první tři domácí utkání KHL, ve kterých se svěřenci trenéra Jandače utkají s Rigou, Spartakem Moskva a Doněckem. Už ve čtvrtek 23. Srpna ale máte možnost potkat lvy osobně, a to na autogramiádě v pražské Galerii Harfa.

 

Vstupenky i permanentky lze zakoupit na zákaznickém centru Tipsport areny (po - pá 13.00 - 17:30), jednotlivé lístky jsou navíc dostupné v prodejní síti Ticketportal i na webu ticketportal.cz.

Ceny vstupenek se standardně pohybují od 170 Kč do 280 Kč, nicméně pokud si je fanoušci zakoupí do neděle 26. 8., mohou v rámci časově omezené slevy koupit nejlevnější lístek již za 130 Kč!

Permanentky stojí 4 500 Kč do II. kategorie, 5 200 Kč pak do I. kategorie. Majitelé permanentek se mohou těšit hned na několik výhod, jako bonus získají návštěvu 5 utkání zdarma, budou mít rezervovánu svou sedačku pro případné play-off a následující sezónu a těšit se mohou také na fandres zdarma. Majitelé permanentek budou mít zajištěna kvalitní místa i během čtyř avizovaných zápasů v O2 areně.

 

Autogramiáda se uskuteční ve čtvrtek 23. srpna od 17 hodin, doprovodný program bude nicméně připraven již od 14 hodin.Během odpoledne se bude soutěžit na unikátních hokejových atrakcích o vstupenky na úvodní zápasy KHL v Praze, publikum pobaví vystoupení lvích roztleskávaček a těsně před autogramiádou se představí fanouškům originální dresy pro sezónu KHL 2012/2013.
Top