ZRUŠENO: PŘEDSTAVENÍ SLOVENSKÉ INSCENACE RICHARD III. V PRAZE

Na základě oznámení pořadatele Letních shakespearovských slavností - AGENTURY SCHOK, spol. s r. o. oznamujeme, že byla z technických důvodů zrušena představení slovenské inscenace Richard III. v termínech 27., 28. a 29. července 2012na Pražském hradě v rámci Letních shakespearovských slavností.

Vstupné bude vráceno v místě, kde byla vstupenka zakoupena.

V případě, že si zákazník zakoupil=zaplatil vstupenku prostřednictvím internetu – CardPay – musí originál vstupenky vrátit přímo na centrále Ticketportal, Politických vězňů 15, Praha 1, 11000, anebo ji zaslat poštou se žádostí o vrácení vstupného, které bude zasláno na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny.
V případě vstupenek vytištěných formou HOMEticket je potřeba současně zaslat či na místě vyplnit i čestné prohlášení, že si zákazník nárokuje vrácení peněz za vstupenky na předmětné představení jen jednou. Při vracení vstupenek vytištěných formou HOMEticket je možné kontaktovat centrálu sítě Ticketportal i na e-mailové adrese reklamace@ticketportal.cz a vstupenky zaslat v příloze spolu s čestným prohlášením.

V případě vstupenek zakoupených na dobírku je potřeba originál vstupenky vrátit přímo na centrále Ticketportal, Politických vězňů 15, Praha 1, 11000, anebo ji zaslat poštou na tuto adresu se žádostí o vrácení vstupného a do průvodního dopisu uvést i číslo bankovního účtu, kam budou poté peníze za vstupenky zaslány.

Omlouváme se za vzniklé komplikace a děkujeme za pochopení.

TEAM Ticketportal

Top