Killswitch Engage (usa) vystoupi v 20.6. v prazskem Lucerna Music Baru

KILLSWITCH ENGAGE (USA)

+ support

20/06/2012, Praha – Lucerna Music Bar

Vstupenky ZDE.

Jestliže každý hudební styl má své velikány a stylotvůrce, tak v případě hudební odnože zvané metalcore je jejím čelním představitelem právě kapela z Massachusetts KILLSWITCH ENGAGE. Již několik let jsou společně s kapelami jako jsou CHIMAIRA, HATEBREED nebo AS I LAY DYING považováni za leadery této hudební odnože. Své pozice budou  obhajovat na plánovaném evropském turné, které se zastaví také v ČR, konkrétně 20. června v Praze v klubu Lucerna Music Bar.

Kde se tedy vzal fenomén zvaný KsE? Odpověď hledejme zejména v letech 2002 – 2004, kdy vycházejí dvě nejzásadnější alba „Alive Or Just Breathing“ a „The End Of Heartache“, přičemž prodejnost druhého jmenovaného jen v USA překročila těžko uvěřitelné číslo 500 000 nosičů. KILLSWITCH ENGAGE zde naplno zúročují svůj um napsat hitové, chytlavé, ale přesto stále agresivní a brutální songy, které dokáží oslovit širokou obec posluchačů.

Na aktuálním turné již v pozici zpěváka nenalezneme Howarda Jonese, kterého po deseti letech vystřídal původní vokalista KsE Jesse Leach. KILLSWITCH ENGAGE zároveň oznámili vydání nového alba, které by mělo spatřit světlo světa v průběhu tohoto roku.

Vstupenky na pražský koncert KILLSWITCH ENGAGE jsou k dostání ve všech běžných předprodejních sítích. Jako support vystoupí dosud neoznámená formace. Bližší informace naleznete na webu www.obscure.cz.

 

Vstupenky ZDE.

 

Související odkazy:

www.killswitchengage.com

www.obscure.cz

www.musicbar.cz

Top