ZRUŠENO: SOULFLY 8.6.2012 20:00 FLÉDA, Brno

ZRUŠENO:Z technických a organizačních důvodů se ruší koncert skupiny SOULFLY v termínu 8. 6. 2012 20:00, Klub FLÉDA, Štefánikova 24, Brno.

Zakoupené vstupenky platí na ostravský koncert skupiny SOULFLY 9. 6. 2012 20:00 Garage Club, Martinovská 3262/50, Ostrava a není potřeb aje vyměňovat.

Nárok na vrácení vstupného lze uplatnit oproti předložení platné vstupenky v místě jejího zakoupení od pondělí 11.6.2012.
V případě, že si zákazník zakoupil vstupenku prostřednictvím internetu – Cardpay – musí originál vstupenky vrátit přímo na centrále Ticketportal, Politických vězňů 15, Praha 1, 11000, anebo ji zaslat poštou se žádostí o vrácení vstupného s číslem účtu.
V případě vstupenek vytištěných formou HOMEticket je potřeba současně zaslat či na místě vyplnit i čestné prohlášení, že si zákazník nárokuje vrácení peněz za předmětné představení jen jednou. Při vracení vstupenek vytištěných formou HOMEticket je možné kontaktovat centrálu sítě Ticketportal i na e-mailové adrese:
reklamace@ticketportal.cz.

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení.

Tisková zpráva pořadatele:

BRNĚNSKÝ KONCERT SOULFLY SE Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ RUŠÍ, OSTRAVA ZŮSTÁVÁ V PLATNOSTI

Brněnské vystoupení skupiny Soulfly, které se mělo odehrát zítra v klubu Fléda, se z technických důvodů ruší. „Kvůli závažné poruše na tourbusu kapely a prodlení se zajištěním nového jsme nuceni zítřejší vystoupení Soulfly v Brně odvolat“ sdělil za pořadatele Borek Jiřík.
„Sobotní ostravský koncert zůstává v platnosti“ dodává Jiřík.

Příznivci kapely, kteří si pořídili vstupenky do Brna, mohou buď s těmito lístky zavítat na ostravský koncert Soulfly nebo si nechat vrátit vstupné. Zpětná uhrada vstupného bude možná od pondělí 11.6. v místě, kde byl lístek pořízen.

 

Top