ZRUŠENO: TANECVALMEZ 2012 1. - 2.6.2012 Valašské Meziříčí - dvoudenní a sobotní program!

ZRUŠENO: Ze zdravotních důvodů se ruší dvoudenní a sobotní program festivalu moderního tance a baletu TANECVALMEZ 2012 v termínech 1. - 2.6.2012 20:30 a 2.6.2012 20:30, Zámek Žerotínů, Komenského 1, Valašské Meziříčí.

Nárok na vrácení vstupného lze uplatnit oproti předložení platné vstupenky v místě jejího zakoupení.
V případě, že si zákazník zakoupil vstupenku prostřednictvím internetu – Cardpay – musí originál vstupenky vrátit přímo na centrále Ticketportal, Politických vězňů 15, Praha 1, 11000, anebo ji zaslat poštou se žádostí o vrácení vstupného s číslem účtu.
V případě vstupenek vytištěných formou HOMEticket je potřeba současně zaslat či na místě vyplnit i čestné prohlášení, že si zákazník nárokuje vrácení peněz za předmětné představení jen jednou. Při vracení vstupenek vytištěných formou HOMEticket je možné kontaktovat centrálu sítě Ticketportal i na e-mailové adrese:
reklamace@ticketportal.cz.

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení.

Tiskový zpráva pořadatele

PRO ZRANĚNÍ OTTO BUBENÍČKA FESTIVAL TANECVALMEZ RUŠÍ SOBOTNÍ PROGRAM

Zranění Otto Bubeníčka při vystoupení v Moskvě neumožňuje jeho účast na festivalu TANECVALMEZ. Organizátoři proto ruší sobotní festivalový program. Návštěvníci ale nepřijdou o druhou část sobotního večera – vystoupení Libre de jay, které bylo přesunuto do pátečního programu.
Divákům, kteří si v síti Ticketportal zakoupili dvoudenní vstupenky a vstupenky na sobotní program budou vráceny peníze na prodejních místech, kde si vstupenky zakoupili. Předprodej lístků na páteční program nadále pokračuje.

Aktuality festivalu TANECVALMEZ naleznete na stránkách www.tanecvalmez.cz

Valašské Meziříčí, 17. května 2012
                                                     Petr Borovička st.
                                                     TANECVALMEZ

Top