Už ve středu vystoupí v Lucerně švédská indie bomba The Sounds + dvě americké předkapely!

Sounds

Švédští The Sounds si jako předkapely přivezou The Limousines a Kids At The Bar

Vstupenky k zakoupení ZDE.

To Die For, které vyšlo v březnu loňského roku u labelu SideOneDummy Records. The Sounds zavítají 22.února na koncert do Lucerna Music Baru.

“Naše koncerty jsou energie, čistá energie,” říká kytarista The Sounds Felix Rodriquez. “Máme nejlepší fanoušky a vždycky nás dostane, když je vidíme, jak šílí! Díky tomuhle pak hrajeme jak o život.”

Jejich nezávisle produkované album Something To Die For získává po celém světě skvělé recenze. Energické pecky na Something To Die For vzbudily pozornost nejen hudební kritiky a fanoušků, ale i Hollywoodu. Titulní skladba “Something To Die For” a “Yeah Yeah Yeah” se objevily na soundtracku k filmu Scream 4 a zazněly i ve filmu.

Jako support si na celé turné vezou kapely The Limousines a Kids At The Bar, obě ze Spojených států.

The Limousines je indietronická kapela ze San Franciska v Kalifornii. Tvoří ji multiinstrumentalista a producent  Giovanni Giusti a zpěvák a skladatel  Eric Victorino. Dvojice se poprvé potkala v roce 2007 a od té doby získala světový věhlas, částečně díky jejich dvěma singlům "Very Busy People" a "Internet Killed the Video Star". Jejich první velká deska s názvem  Get Sharp, vyšla 27.července 2010 a dostalo se jí velice kladného kritického přijetí. V prosinci téhož roku kapela podepsala smlouvu s  Dangerbird Records.

Kapela jela jako support na turné Neon Trees v květnu 2011. V květnu 2011 se na MTV objevuje jejich senzační videoklip "Internet Killed the Video Star". V říjnu 2011 se kapela vydala na turné po severní Americe s  The Sounds a nyní s nimi koncertují po Evropě.

Jejich debutové album bylo nahráno většinou v Giustiho domácím studiu, některé vokály byly natočeny za dozoru inženýra Todda Coopera ve studiu Street Symphony Studios. Get Sharp  vzniklo podobně jako většina prvních písniček dvojice – oba si posílali mailem nápady, texty a hudbu tak dlouho, dokud nebyli připraveni sejít se v nahrávacím studiu.

Před oficiálním vydáním alba v roce 2011 skupina prodala během svých koncertů neuvěřitelných pět tisíc kusů desky. Pokud byste chtěli najít podobně znějící chytlavou elektropopovou kapelu, tak snad jediní MGMTjsou takové spřízněné duše. Některé písničky z jejich alba byly označeny za „ písně s nejvíce nihilistickými texty, na které je největší radost tančit“. Pokud máte rádi syntezátory, zvukové smyčky, automatické bicí a skvělé hudební nápady, tak jsou The Limousines ta pravá volba!

Kids At The Bar jsou z Oklahoma City a je to je hudební projekt dua tvořeného producentem a DJem - Chadem "Rad" Raunborgem a Mattem Buckleym. Od svého debutového remixu pro kamaráda Johna Bourkeho (Gosteffects) se Kids at the Bar stali jedním z nejsledovanějších projektů v elektronické hudbě. Hráli na mnoha festivalech jako např.  SXSW, Burning Man a ULTRA music festival a s The Sounds absolvovali 35 koncertů na svém severoamerickém turné.

Objevili se v RCKSTR Magazine's Hypes Section, hrál je program  Kissy Sell Out na BBC Radio 1 a jejich skladby se objevily na mnoha DJs mixtapes jako Tiesto's Club Life. Chválily je mnohé blogy a byli mnohokrát v první pětce Hype Machine (první místo s "Walking On A Dream" remixem) a vydali pár pecek na Beatport z nichž se několik dostalo do top 100 electro/houseových žebříčků. Na nadcházejícím turné jsou Kids At The Bar připraveni dobýt svět i srdce fanoušků.

Více info:
www.the-sounds.com
www.thelimousines.com
www.kidsatthebar.com
www.musicbar.cz
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

Top