SEXY LIGA SHOW: úplně nový druh zábavy - sport, show, hudba a benefice v jednom!

SEXY LIGA SHOW
19:00 1.turnaj Sexy ligy
vystupují: Dara Rolins, Marta Jandová, Ben Cristovao, Monika Bagárová, Laci Strike a taneční skupina SDA, moderátor Libor Bouček
po turnaji následují koncerty: Eddie Stoilow, Patrik "Rytmus" Vrbovský
SEXY LIGA PARTY
vystupují DJs: Michal Poliak, Lucca, Michael Burian, LayDee Jane, Eddie Sender
6:00 konec akce

SEXY LIGA – atraktivní sport

Pohled na 100 atraktivních sexy oděných dívek při drsném RURBY Vám změní život! Přijďte se podívat 25.2.2012 do Tipsport areny (bývalá Tesla Arena) v Holešovicích na souboj 8 týmů v atraktivním sportu. Jedná se o 1. turnaj SEXY LIGY v České republice, na kterém kromě vzrušující sexy hry uvidíte vystoupení hvězd jako jsou DARA ROLINS, MARTA JANDOVÁ, BEN CRISTOVAO, MONIKA BAGÁROVÁ, Laci Strike a taneční skupina SDA. Celou show moderuje LIBOR BOUČEK. Třešničkou na dortu po konci turnaje bude koncert skupiny EDDIE STOILOW a rapperské slovenské hvězdy RYTMUSE, po kterém Vás čeká taneční party za účasti neznámějších českých DJs, jako jsou Michal Poliak, Lucca, Michael Burian, LayDee Jane a Eddie Sender.
SEXY LIGA, jako kombinace luxusní podívané na krásné sexy dívky, kvalitní sportovní výkony a bezkonkurenční show, je novodobý produkt zábavního průmyslu, který Vás vtrhne do děje rychleji, než si to uvědomíte!
Za 390,- Kč, 590,-Kč, 790,- Kč a 990,- Kč můžete prožít nezapomenutelný večer na místech k sezení, za 690,- Kč stání po celou akci přímo před podiem, za 1.590,- Kč se dostanete do V.I.P. sekce s rautem. Vyznavači tanečních party si užijí akci na ploše za 490,- Kč ( majitelé vstupenek na plochu budou usazeni po dobu turnaje na místech v horních tribunách a po skončení turnaje vpuštěni na plochu). Vstupenky na SEXY LIGA SHOW kupujte přímo ZDE!

Šatna bude po celou dobu akce zajištěna. Pro vozíčkáře místa vyhrazena, bezbariérový přístup zajištěn.
Na akci je zakázáno vnášet alkohol, drogy, pyrotechniku, nebezpečné předměty (nože, zbraně, skleněné a PET lahve apod.) a jakékoliv další předměty, které SECURITY služba uzná za nebezpečné. Stejně tak je zakázán vstup se zvířaty.

Top