BROADWAY ON ICE - DALŠÍ KRASOBRUSLAŘI POTVRZENI

Velkolepá muzikálová lední show producenta
Willyho Bietaka přijíždí poprvé do ČR!
14.2.-19.2. 2012
USA Today: "kouzelné bruslení, živý zpěv, tanec a herectví - logické rozdíly od ostatních ledních show"
A spectacular musical ice show from the American producer Willy Bietak (Holiday On Ice, Festival On Ice)... read more /
mehr info

Bližší info a vstupenky na BROADWAY ON ICE exkluzivně v síti Ticketportal.cz   ZDE

RYAN ARNOLD (KANADA)
Ryan je kanadský šampion v soutěži juniorů (kategorie dvojic), třikrát se účastnil mistrovství světa juniorů. Na mezinárodní úrovni soutěžil jak v páru, tak jako jednotlivec. Ryan a jeho poslední amatérská partnerka, Megan Duhamel, se stali prvním párem v historii kanadského krasobruslařského mistrovství, který skočil bok po boku trojitý lutz. Poslední 4 roky Ryan bruslí profesionálně v rámci představení na plavbách Royal Caribbean.










MARC-OLIVIER BOSSE (KANADA)
byl dlouho členem kanadského národního krasobruslařského týmu a soutěžil na mezinárodní úrovni, než přestoupil na profesionální dráhu v roce 2006. Pochází z Montrealu. Kromě bruslení a choreografie studuje moderní tanec. Rád používá gymnastické dovednosti pro vylepšení svých nadzemních cirkusových kousků.












ASHLEY CLARK (USA)
je dvojnásobnou držitelkou zlaté medaile.  Profesionálně účinkuje v ledních show Willyho Bietaka již 13 let (např. na plavbách Royal Caribbean, Holiday On Ice, Disney On Ice a další). Je v současnosti jedinou profesionální bruslařkou v kategorii jednotlivci, která zvládne skočit zadní flip na ledě.












DANNY CLAUSEN (USA) 
Danny je 10-tinásobný účastník amerického krasobruslařského šampionátu.  Danny vystupuje v představeních Willyho Bietaka na lodích Royal Caribbean. Kromě bruslení se věnuje rovněž tanci.














JED HOPKINS (USA)
 
účinkoval v show po celém světě v rámci turné Holiday on Ice v Evropě, Broadway On Ice, Festival on Ice a take na lodích Royal Caribbean Cruise Lines.  V zimě 2010 Jed přehodil výhybku a vytvořil choreografii pro Christmas On Ice v australském Melbourne.












MATT KESSINGER (USA)

účastník národních a mezinárodních soutěží v krasobruslení za USA. Profesionální dráhu nastoupil v roce 1999, kdy začal účinkovat v show jako Holiday on Ice, Footloose on Ice, Knott´s Berry Farm, a 6 různých představení na Royal Caribbean. Vystupuje rovněž v Broadway On Ice.












BRANDEE MALTO (USA)
je známá především díky svým neuvěřitelným tanečním dovednostem, které převádí také na led. Vystupovala např. s legendami Brian Boitano a Nancy Kerrigan. Sólově vystupuje v představení Encore na Royal Caribbean. Účinkovala rovněž v televizi. Vyučuje bruslení a tanec.












BARBARA MAROS-ZENEZINI (MAĎARSKO)

byla součástí maďarského národního teamu a reprezentovala Maďarsko v několika mezinárodních soutěžích včetně juniorského mistrovství světa. V rámci své desetileté profesionální kariéry účinkovala v Holiday on Ice, Hot Ice a nyní se připojuje take do Broadway on Ice.
 











CHRIS NOLAN (KANADA)

reprezentoval Kanadu na národních i mezinárodních soutěžích, pracoval ve filmu a televizi (např. Carmen on Ice, You Must Remember This  Kurta Browninga a Upside Down  Scotta Hamiltona). Bruslil v show pro Charlese Schulze a Ice Theatre of New York a nesčetněkrát pro Willy Bietaka, počínaje Broadway on Ice. Kromě toho take připravoval choreografie pro Bietakovy Encore, An Ice Spectacular, Strings!, A World Adventure On Ice, FREEZE FRAME a How To Train Your Dragon On Ice. 










MOLLY QUIGLEY-MOENKHOFF (USA)

vynikající bruslařka, která se účastnila národní soutěže jak v kategorii párů, tak jednotlivců. Byla též členkou reprezentačního týmu na mezinárodních soutěžích. Ještě během své závodní kariéry vystupovala v Evening of Champions, Country Christmas od Nancy Kerrigan a Ice Extravaganzad, kde hrála Ekaterina Gordeeva. Sólově vystupuje na lodích Royal Caribbean International v Ice Under the Big Top, Ice Dancin' a Cool Art…Hot Ice. Vystupovala v britské sérii Dancing on Ice.










SCOTT SMITH (USA)
držitel zlaté medaile v mistrovství USA juniorů (kategorie muži) v roce 1999. Byl známý tím, že jako jeden z mála mužů skákal čtverné Salchowy. Scott bruslil též v show Sun Valley Ice v Idahu po 8 let jako sólista a objevil se rovněž  v několika televizních speciálech s ledními show. Jedno z jeho posledních vystoupení bylo v  Bietakově ICE UNDER THE BIG TOP! na Mariner of the Seas.











AUDREY TRUONG (FRANCE)

byla členkou francouzského národního týmu po 10 let a soutěžila s velkým úspěchem také v mnoha mezinárodních soutěžích. Je známá především pro svůj emocionální a elegantní styl.














ANGELA VANDERMISSEN (USA)
bruslí již od útlého dětství. Profesionálně debutovala s Broadway On Ice Willyho Bietaka. Od té doby vystupovala v rámci dalších ledních show na lodích Royal Caribbean: Freedomice.com, Encore, Strings, FREEZE FRAME, Spirits of the Seasons, a BLADES.













SAMANTHA VONSIATSKY (USA)

nastoupila na profesionální dráhu již v 19 letech. Pro Willy Bietak Productions bruslí v  Broadway On Ice, Hot Ice a na lodi Royal Caribbean Mariner of the Seas. Dokončila 3 americká turné Broadway On Ice jako náhradnice Dorothy Hamill a bruslila po boku legend jako Brian Boitano, Nancy Kerrigan či Oksana Baiul.












MICHAEL ZENEZINI (FRANCE)

reprezentoval francouzský národní tým na Junior Grand Prix, mistrovství světa a Junior Olympics. Od roku 2001, kdy ukončil soutěžní dráhu, procestoval celý svět v řadě produkcí Willyho Bietaka včetně Holiday on Ice a Hot Ice. Letos se stal finalistou v jedné z největších TV show ve Velké Británii - Dancing on Ice.













Bližší info a vstupenky na BROADWAY ON ICE exkluzivně v síti Ticketportal.cz   ZDE

Top