ROCKSTARNIGHT 2 v Kunovicích se blíží!

ROCKSTARNIGHT 2
MICHAL PAVLÍČEK * BLUE EFFECT * ABRAXAS * VLADIMÍR MIŠÍK + ETC…
26.11. Kunovice – Sport.hala v 19:00

Noc rockových hvězd pokračuje !
Po úspěšném prvním dílu akce s názvem RockStarNight, která se uskutečnila na jaře jsme připravili její podzimní pokračování. A opět se na podiu vystřídají osobnosti rockové scény, které zásadním způsobem ovlivnili českou scénu v této oblasti.

Michal PAVLÍČEK – fenomenální kytarista, skladatel  a zpěvák vydal vloni exklusivní 3CD Srdeční záležitost a nyní vystupuje se svým Bandem / Martin Ivan – basová kytara, Miloš Meiner – bicí, Radek-Josef Škarohlíd – zpěv /. Na koncertě předvede nejen skladby z tohoto díla, ale dočkáme se i pecek z tvorby legendárního Pražského Výběru či Stromboli – zazní například Olda je přítel můj, Člověk bez talentu nebo Veliké lalulá !

BLUE EFFECT – v čele s Radimem Hladíkem patří neodiskutovatelně mezi základní kameny české rockové hudby. Skvosty jako Meditace, Svět hledačů či 33 není třeba představovat. V sestavě Radim Hladík – kytara, Jan Křížek – zpěv, kytara, klávesy, Wojtech Říha – baskytara, zpěv, Václav zima – bicí vyšlo letos famózní CD/DVD Acoustic Time.

ABRAXAS – rocková skupina, která se stala jedním z hlavních představitelů tzv. nové vlny. Jejich album Box s hity jako Nekonečný boogie, King Kong, Každý den je to jinak představovalo ve své době naprostý průlom. Skupina od té doby prosla úspěšným i méně úspěšným obdobím, nahrála např. mega hit Karel drogy nebere a dodnes jejich skaldby stoprocentně roztančí publikum. Složení: Slávek Janda – kytara, zpěv, Miroslav Imrich – zpěv, Ivan Doležalem- basa, David Růžička- bicí.

VLADIMÍR MIŠÍK + ETC ...  nahrál nové / a skvělé/ album Ztracený podzim, kde se po letech vrátil ke zhudebňování děl českých básníků /Kellner, Kainar/. Na koncertě zazní průřer jeho dosavadní tvorbou a tak se zajisté dočkáme písní jako Variace na renesanční téma /Večernice/, Šmajdák a ploužáky, Proč ta růže uvadá a mnoho dalších.

Vstupenky jsou k dostání přímo ZDE!
Hala bude otevřena od 18:00.
V části sálu bude stolová úprava !
Informace na www.vichr.cz

Top