VIP VSTUPENKY NA APOKALYPSA!!



BVV Brno, Pavilon P, Brno
vchod č. 7, vjezd č. 9 
25.11.11 18:00 (Pá)

S VIP vstupenkou můžete navštívit zákulisí celé této velkolepé akce, vyfotit se s oblíbeným Djem či navštívit druhou, plnohodnotnou a útulnou 2. stage!
Vstupenky a bližší info na APOKALYPSA All Star Game   ZDE

Dále Vám oficiálně zveřejňujeme podobu hlavního podia, na které zazáří taková esa jako Mauro Picotto, Dj Rush, Ben Sims & Paul Mac, Djane Nastia, Joseph Capriati, Gayle San & Sven Wittekind, Buchecha & Alex TB, Ivee LIVE a další.

34. Apokalypsa s podtitulem All Star Game startuje 25.11. v 18:00, na brněnském výstavišti, pavilonu P.

Vstupenky a bližší info na APOKALYPSA All Star Game   ZDE

Na podzimní Apokalypse si každý najde svou hvězdu!
Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=eFMXsFYo3Rw
Někdo má rád techno ve vlnách, někdo to rád rychle a tvrdě, jiný pomalu a deepově, další se nejraději vlní do funky rytmů. Někdo cítí energii z hardgroove, jiný rád sleduje inteligentní postupy, někdo k technu potřebuje pořádné dj skillz a další si zase neumí představit techno halovku bez úchvatných efektů, laserů, animací a moderních technologií.
Každý z nás má svou hvězdu. Jeden se přiklání k italskému temperamentu, druhý si ulítává na "anglické škole", dalšímu se zamlouvá východní party underground a někoho zase uchvacuje živelné jižanský zápal. Možná i Vy patříte k výše uvedeným nebo se prostě považujete za návštěvníka, co má rád zábavu a parties všeho druhu – tak či tak právě pro Vás je určen již 34. díl megaparty Apokalypsa. Najděte si svoji hvězdu – Apokalypsa All Star Game!
Vstupenky a bližší info na APOKALYPSA All Star Game   ZDE

Top