BROADWAY ON ICE - SPUŠTĚNY WEBOVÉ STRÁNKY

Webové stránky k sérii ledních revue
Broadway On Ice jsou spuštěny

Jak bylo již na jaře avizováno, známé muzikály Chicago, Hallo Dolly, My Fair Lady, Pomáda, Bonnie & Clyde, Fantom Opery, Porgy a Bess, Bídníci, Cats, West Side Story a další ožijí v originální, zábavné a úchvatné choreografii na ledě.

Na zimních stadionech v Praze, Brně, Ostravě, Pardubicích a ve Zlíně se v únoru 2012 představí velkolepá muzikálová lední show amerického producenta Willyho Bietaka Broadway On Ice, která přijíždí do ČR vůbec poprvé!

Broadway On Ice je oslavou krásy, elegance a krasobruslařského umění a v mnohém předčí vše, co u nás zatím bylo na zimních stadionech k vidění. Výjimečné je i umělecké obsazení, složené z olympijských vítězů i herců a hudebníků z divadel na Broadwayi v USA. Představí se zde krasobruslařští šampióni Dorothy Hamill, Nancy Kerrigan a Brian Boitano, známí zpěváci z Broadwaye Franc D´Ambrosio a Kevin Spirtas i klavírista a herec Dale Gonyea.

Veškeré informace o projektu Broadway On Ice, obsazení či předprodeji nyní můžete najít na webových stránkách www.broadwayonice.cz, které byly právě spuštěny.

Předprodej vstupenek zajišťuje exkluzivně síť Ticketportal.cz
Vstupenky na BROADWAY ON ICE zde
Top