URIAH HEEP 13.10. 2011 - PŘESUN DO HALY RONDO!

Koncert legendy hard rocku URIAH HEEP se přesouvá do Haly Rondo!

Podzimní brněnský koncert skupiny Uriah Heep, která je považována vedle Black Sabbath a Deep Purple za jeden z pilířů hard rocku, se z důvodu velkého zájmu přesouvá z Bobycentra do Haly Rondo!
Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není třeba je vyměňovat,
ceny jsou zachovány, pro VIP platí shodné umístění na Tribuně D
(původní vstupenky na galerii platí do sektoru na stání).


Skupina, o které bylo někdy žertovně hovořeno jako o "The Beach Boys" heavy metalu pro jejich melodické písničky a vícehlasé doprovodné vokály, vznikla v listopadu 1969. Jejich hudba je ale spíše shrnutím různorodých stylů jako jsou progressive rock, hard rock, heavy metal, jazz a příležitostně i country. Získali ohromnou popularitu ve Velké Británii a kontinentální Evropě, za svou dlouhou kariéru prodali až 30 milionů nosičů po celém světě, hráli v 52 zemích světa (byli první britskou kapelou, která hrála naživo v Rusku, a to v roce 1987) a pyšní se přívlastkem nejlepší "live" rockové kapely na světě.
Mezi jejich velké hity se řadí Lady in Black z alba Salisbury (1971), Easy Livin’ z alba Demons and Wizards (1972), Sweet Loraine z alba The Magician’s Birthday (1972) a Stealin’ z alba Sweet Freedom (1973).

Připravte se na rockový koncert podzimu!

Další info a vstupenky na URIAH HEEP   zde
Top