REGGAE AREA 2011

REGGAE AREA 2011

Občanské sdružení Maha4all připravilo pro milovníky dobré hudby, a vlastně pro všechny lidí dobré vůle vůbec, již  6. ročník setkání nezávislých reggae kapel, selectorů a DJs Reggae Area 2011.

Reggae area 2011 proběhne ve dnech  18.8. – 21.8. 2011 v areálu letiště Ústí nad Labem.

Čtvrteční program, který je zcela orientován na lokální nezávislou hudební scénu začne v 18:00 hodin a můžeme ho považovat za festivalový warm up. Pátek a sobota budou patřit především reggae, dancehallu a dubu. Zpestřením bude Underground stage, která bude návštěvníkům nabízet hudební alternativu (indies, rock, folk, punk, metal) v době technických přestávek na hlavním podiu.

Reggae area 2011 v programu přináší např. vítěze Česko-Slovenského kola (a 9. kapelu v Evropě vůbec) European Reggae Contest 2009 HomeBwoyRasta z Olomouce, dalšími taháky budou pražští a díky zpěvákům vlastně mezinárodní Riddimshot & The All Stars,  našlápnutí gypsy dancehalloví Feher Fekete Kerek, společný projekt ex-členů skupin Babalet a Sto zvířat Kapela SNOO, stále se zlepšující česko – slovenští Dub Artillery, vynikající interpreti roots reggae Jahtec Jammin’ Job, Sultan Soliman z Ostravy, nadějní Rastafidli orkestra  ze Slaného, Kulturní Milan z Karlových Varů,luxusní Zion Squad z Prostějova, či domácí Uragan Andrew & Reggae Ortodox.
Aktulizovaný lineup více než čtyřiceti vystupujících subjektů můžete sledovat na webu festivalu: http://www.maha4all.info/akce/reggae-area-2011

Doposud víceméně lokální severočeská akce má ambici stát se důstojným nástupcem Reggae meetingu nebo Reggae Ethnic Session a vytvořit tak platformu pro setkávání fanoušků jamajské hudby ze všech koutů naší republiky. Díky geografické poloze a výborným vztahům očekáváme přátele z Německa a Polska. Tradičně se těšíme i na návštěvníky ze Slovenska.
Dobrou zprávou a příslibem do budoucna je, že organizační tým festivalu Reggae area letos posílily dvě legendy české reggae scény. Hybatel severočeských akcí, selector a producent Uncle Fardy a nejen z pražského Radia 1 nebo Swamp Safari Sound Systemu známý „otec zakladatel“ DJ Kaya, který bude letošní festival i uvádět.

Reggae area 2011 to je víkend strávený v pohodovém prostředí se stejně zaměřenými lidmi. Reggae area je přátelská pro rodiny s dětmi!!!
Vaši psi jsou na festivalu vítáni výhradně s košíkem a na vodítku. Nezapomeňte, že hluk jim moc nesvědčí a doma by jim možná bylo lépe.

Reggae area 2011 to je možnost nasát pohodu, radost a možná i trochu adrenalinu….  Maha4all totiž nabídne v bohatém doprovodném programu vyhlídkové lety za speciální festivalové ceny, Adrenalin game park s lukostřelbou, pouťovou střelnici nebo kolotoč pro děti. Chystají se i různé workshopy, hemp muzeum, info stánky spřátelených neziskovek atd. Branky na fotbal, stolní fotbálky, bary, kavárna, čajovny, občerstvení pro vegetariány i masožravce jsou tradiční samozřejmostí. Pivo Březňák.

Reggae Area 2011
http://www.maha4all.info/akce/reggae-area-2011
Letiště - Ústí nad Labem
Podhoří   (D8 exit 74)
GPS souřadnice: 50° 42' 4.0212" N, 13° 58' 33.0744" E
Vstupenky na festival REGGAE AREA 2011 koupíte přímo ZDE!

Stanování a parkování od čtvrtka do neděle zdarma!!!

Začátky koncertů:
čtvrtek   18:00
pátek      18:00
sobota    11:00
neděle    11:00

Mediální partneři festivalu:
Radio 1/ http://radio1.cz/
Reggae.cz/ http://www.reggae.cz/
Nové Ústecké Přehledy/ http://www.nup.cz/
Radio Rastafari, OneLove.cz, Rastamasha.cz, Jahmusic.net

Top