MIGHTY SOUNDS 2011: Doprovodný program!

Festival Mighty Sounds chystá pestrý doprovodný program

Praha, 22. června 2011 – Line-up festivalu Mighty Sounds, v poslední době doplněný o headlinery z řad legend ska a punku, je více už nyní nadupaný zajímavými jmény. Kromě Anti-Flag a Pennywise z USA přijedou legendy z Jamajky The Skatalites nebo jejich krajan, král reggae Anthony B.
Kromě toho je ale pro návštěvníky připraven opravu výjimečně pestrý doprovodný program. Letiště Čápův Dvůr poskytuje dostatek prostoru pro všechny aktivity, které si návštěvníci festivalu oblíbili, a k tomu letos festival nabídne i spoustu věcí navíc.
Připravena je exkluzivní Vehicle BMX exhibice, kterou zajistí parta ostřílených hochů. Proběhne i módní přehlídka v režii nekonvenční značky Myobsession, kterou budou předvádět modelky této značky spolu s modelkami z tetovacího a piercingového studia Hell.
Pro všechny, kdo budou chtít na festivalu tvořit, bude probíhat celá řada workshopů. Jedním z nich bude výroba placek pod vedením skupiny Plackafacka.cz a mnohé zcela jistě nadchne graffiti workshop nazvaný trefně Mightfitty, který organizuje pražský Graffneck shop. Uskupení Leviathan nabídne možnost zkusit street artovou techniku šablon (stencil). Workshop bude zajišťovat také Afre a jeho bamboo parta, která na ploše areálu festivalu Mighty Sounds staví unikátní bambusové instalace. Rozhovor s Afrem si můžete přečíst v červencovém vydání Mighty Freezinu (ke stažení na stránkách www.mightysounds.cz od 1. července).
Sportovní vyžití letos uspokojí snad úplně všechny: bude se konat turnaj ve fotbale, nohejbalu, k dispozici bude také chill-out v podobě minigolfu se třemi jamkami.
Všechny body doprovodného programu naleznete na stránkách festivalu, stejně jako informace o předprodeji. Do konce června lze lístky koupit za 820,- Kč, od 1. července se jejich cena zvyšuje na 890,- Kč.
MIGHTY SOUNDS vol. 7
15. - 17. července 2011
Tábor, letiště Čápův dvůr
http://mightysounds.cz/
http://www.facebook.com/mightysounds

GRAFFITI WORKSHOP
Mightffti workshop na postavené mobilní desky
sobota 12-16h

Workshop organizuje pražský Graffneck shop, specializovaný obchod na graffiti a street art, jež ve své prodejně na Praze 7 nabízí mnoho druhů barev sprejových či nátěrových, fix tagovacích či grafických, publikací a věcí spojených s malováním nejen po ulicích, ale i na plátnech či záchodcích svého oblíbeného baru;)
Přijďte si na workshop vyzkoušet různé druhy sprejů, trysek a fixů na vyhrazených deskách, vyřezat a nastříknout své šablony nebo vyznat na zeď lásku své čestvé festivalové lásce..
Přítomní renomovaní writers vám na místě poradí s použitím různých druhů barev na různé materiály.

Graffiti exhibice zkušených writers
sobota 16-17.30h cca

Na mobilní zdi poté proběhne malování rukou zkušených, protřelých pouličních umělců, vybraných zástupci Graffneck shopu, při němž se můžete inspirovat technikou malování.

PLACKAFACKA WORKSHOP
Workshop na výrobu placek bude probíhat během celého festivalu od pátku do neděle pod vedením uskupení PLACKAFACKA.CZ. Během workshopu je možné si přinést svůj design na placku uložený na mediálním zařízení, který vytiskneme a vylisujeme na placku přímo na místě. Dále budou připraveny šanony s již předtištěnými designy, časopisy ze kterých si může každý vybrat co by chtěl na placku, či potřeby pro namalování vlastní placky. Přiď si nakreslit svojí placku s logem, nebo nápisem mighty sounds a dostaneš placku zdarma. Vedle workshopu výroby placek budeš mít možnost  si také vyzkoušet namalovat svoje graffiti na mobilní zeď pod vedením writers z Graffneck shopu.

NOHEJBAL
Start: 10:00 konec: 20:00
15. 7. 2011 – Turnaj trojic dle pravidel ČNS (zúčastnit se mohou muži a ženy bez věkového omezení).
16. 7. 2011 – Turnaj dvojic dle pravidel ČNS (zúčastnit se mohou muži a ženy bez věkového omezení).
17. 7. 2011 – Turnaj trojic dle pravidel ČNS (minimálně jedna žen v týmu je podmínkou).
Do přihlášky je nutné zadat: Název týmu, den turnaje a kontaktní osobu včetně spojení
Přihlášky do turnaje zasílejte na email: nohejbal@stopzevling.cz, nejpozději do 10. 7. 2011
Startovné za celý team činí 100,- korun.

FOTBAL
Zájemci mohou svůj team 4 + 1 přihlásit již nyní na  festondaproduction@seznam.cz
Hrát se bude podle pravidel malého fotbalu, povoleny jsou jak tenisky, tak i kopačky.  Hrát se bude 1 x 15 minut o celou řadu hodnotných cen po celé tři dny festivalu. Startovné za celý team činí 200,- korun. K registraci či dotazům použijte následovné kontakty - festondaproduction@seznam.cz. Telefony: 777 074 505 či 739 562 079

SOLÁRNÍ NABÍJENÍ MOBILŮ U GREENPEACE
Až na letošním Mighty sounds zjistíte, že  váš mobilní telefon už je téměř bez energie ,nebo že ve foťáku je ještě spousta místa, ale vaše baterie to už nevydrží,  vezměte přístroj i s nabíječkou  a využijte čistou solární energii zcela zdarma. Ekologická organizace Greenpeace nabídne možnost dobíjení mobilních telefonů a baterií s kapacitou přibližně 120 zásuvek. Vaše přístroje pohlídáme a vrátíme v pořádku a plné energie.
Kromě toho, že si na letošním ročníku Mighty Sounds nabijete u Greenpeace mobil, můžete se i dozvědět, jak se vaří na solárním vařiči a ochutnat, co se na něm dá uvařit.

Top